Хороскоп за 15 май - събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

От днес до понеделник на обед ще ви действа провокиращият съвпад на Луната с Марс в знака на нехармоничния ви Рак. Очертават се семейни проблеми, които може да рекушират неприятно върху работата и професионалните ви интереси. Засилва се емоционалното напрежение във връзките, които се нуждаят от промяна, уточняване и прекратяване. Не лъжете, спазвайте уговорките.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за роднински срещи и веселие. Не е време за диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата. В приятна компания и на маса ще се решат повечето проблеми. Не се страхувайте да покажете емоциите си. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно. Доверете се на инстинктите и ще избегнете опасностите. Защитете приятелския интерес.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за семейни и приятелски срещи. Хапнете си наволя, колкото и да изядете няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в тъкани и енергия, а не се складира в мастните депа. Пътувайте, уредете си срещи важни за бъдещето, за бизнеса и за семейството ви. Отстоявайте убежденията си и не падайте от цените на уговорените вече сделки. Всичко се подрежда.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на важни срещи и сделки. За родените в първите дни на зодията ще се реши юридически проблем, но за останалите започват конфликти и противопоставяния с роднини. Спазвайте уговорките, бъдете отговорни към поетите ангажименти. Ще се натоварите с повече работа и отговорности в момент, когато тръгвате на някъде за удоволствие или почивка. Не е ден за диети.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на срещи, които ще ви разтърсят и вкарат в нова орбита на лично и професионално развитие. Не бързайте да отказвате на предложения и покани, обмислете добре всеки избор. Ще ви движат емоции и страсти. Не се ограничавайте и в храната. Днес колкото и да изядете няма да напълнеете, но каквото уредите и договорите може да напълни банковата ви сметка и да ощастливи сърцето.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Един силен и успешен ден за личните ви връзки. Пътувайте, уредете представителни срещи, гостувайте на приятели и канете гости. Не е ден за диети, колкото и каквото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата. Ще намерите и подходящата храна за ума. Може да ви предложат съвместна работа и сделка. Не бързайте да отказвате. Проучете всичко. Явете се на конкурс.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на принципната политика. Предстоят болезнени разговори. Не нарушавайте дадената дума и обещанията, с които сте скрепили една връзка. Ще се наложи да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Очертават се конфликти, които ще определят двата враждуващи лагера в живота ви. Скандалите разболяват и вредят повече отколкото предполагаме.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес и утре Марс и Луна от Рак заедно с Юпитер и Нептун от Риби ви осигуряват предимства и защити. И независимо конфликтните аспекти със Сатурн и Уран днес ще постигнете своето, ще защитите позициите и личните си приоритети. Ще се случват събития, които ще ви показват къде сте силни и къде са слабите ви места. Привлечете доверени приятели и нови хора в екипа си.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ще осъществите важни контакти и срещи, носещи перпектива за бъдещето ви. Изискването е да се действа принципно, да се изпълняват поетите ангажименти и да не се нарушават определени граници в отношенията. Денят е провокативен, може да станете свидетели на приятелски и роднински свади. Съветът е да не се включвате като страна в спорове, нито пък като арбитър.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в първата декада са на прага на важен избор. Не лъжете и не вредете на никого. Може и да не подкрепите нечия инициатива, но това не значи да подложите крак и да прецакате другия. Тази вечер намират решение споровете ви с някого. Не критикувайте чуждия избор, а за своя не давайте излишни обяснения. Хапнете си без задръжки, днес не се пълнее. На всички нива бъдете себе си.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес ни движат емоции и страсти. Желанията взимат връх над разумната преценка. Влизате в свои и чужди битки и взимате страна в споровете на другите. Оформят се лагерите в живота ви. Ще затвърдите една връзка, а друга ще поставите на изпитание. Не позволявайте намеси в избора ви. Защитете интересите на приятелите, на близките и децата. Не е време за диети и ограничения.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в първата декада ще изживеят приятни и стимулиращи моменти в съботния ден. Отношенията се задълбочават след едно признание и активна намеса от ваша страна. Не чакайте повече в любовта. Време е за делово предложение. Изиграйте основните си козове. Бъдете убедителни и ще привлечете симпатизанти и спонсори. Днес деловите ви и лични връзки вървят ръка за ръка.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

7-ицата е числото на човешкия избор. В такава година е важно да правите самостоятелни избори, да търсите мястото и човека, които ще ви помогнат да се изправите в кризата и през 2022 да направите важна крачка напред. В момента сте в отлив, вероятно имате и юридически проблеми поради тежките аспекти на Слънцето ви с планетата на правото и закона Юпитер, но след 4 декември всичко при вас ще тръгне само нагоре. В момента разоравате необработена нива.

Родените днес ще са хора на живота. Ще бъдат артистични, с вроден дизайнерски усет. Ще започнат от висока база и още повече ще вдигнат летвата с годините. Проблемът им е, че ще бъдат прекалено емоционални и артистични и всичко ще пречупват през чувствата. Родените около 18 февруари са личните им покровители и благодетели, но за любов е добре да изберат някой роден около 10-30 юни, където в хороскопа им светят Луна, Венера и Меркурий.