Хороскоп за 14 май, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Всичко, което направите сами, без чужда намеса, протекция и съвети ще донесе ползи лично на вас, на близките и на семейството ви. Това, което се предприеме под въздействие на странични хора и фактори ще обслужва чужди интереси. Не си позволявайте да ви използват като щит и меч за постигане на нечии амбиции и цели. Не е ден за първа среща и за създаване на нови връзки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Казано е, че „на вълкът врата му е дебел, защото сам си върши работата”. Така и вие в този ден трябва да действате самостоятелно, ако искате да успеете и да свършите полезна за вас и за семейството ви работа. Не търсете подкрепа, не взимайте и не давайте заеми и не се включвайте в колективни инициативи, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Движете се сред свои.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят е добър за старт на самостоятелни бизнес инициативи. Сега е момента да отворите новия си търговсдки обект, но без да търсите съюзници и съдружници. Късметът е за тези, които самостоятелно се справят с изискванията на променящата се среда. В този ден колективната отговорност ще се превърне в безотговорност. Не споделяйте излишно, патентовайте продуктите си.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на фатално привличане, особено във връзките и в любовта. Не планирайте изневери тази вечер. Не е време за командировки и отсъствия от дома. Не се наемайте да отговаряте за групови занимания, дейности и интереси, особено ако някой друг стои в сянка и очаква ползи от делата ви. Тази вечер се включвате и в опасна компроматна война, която утре ще предизвика спорове и конфликти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е противопоказно да се работи в екип, но само за членовете на екипа. За тези, които оглавяват отбора и представляват определена група ще има печалби, ползи и награди. В такъв ден тенденцията е другите да ви носят на раменете си. Постарайте се да заемете определените за вас лъвски позиции и ще доминирате в средата си. Дано само не сблъскате интересите си с друг лъв.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ако днес стартирате нова дейност с голяма вероятност някой друг ще се прикрепи и ще ползва талантите ви. Може да влезете в ограбващи връзки, да получите финансиране, което ще източва дълго професионалната ви енергия и личните ви ресурси. Опитайте да се справите сами. Не се включвайте в съвместна програма, ако не е уточнено кой ще работи, кой ще пие и кой после ще плаща.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес успявате да направите полезни за околните личните си амбиции, намерения и желания. Ще намерите начин да използвате силата и влиянието на група хора, за да си решите проблемите. Противопоказно е да се работи в екип, но нищо не пречи да използвате колективната сила за постигане на амбициозните си проекти. Дано усилията ви да са за общото добро. Внимавайте.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да направите полезни и приемливи за околните личните си амбиции. Противопоказно е да се работи в екип, но само ако си редови член. Ако стоите начело на групата може да използвате общия потенциал за лични цели. Интересите ви се разминават, но тенденцията е да хванете здраво юздите на общата колесница и до утре да направите силен материално подсигуряващ ход.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Не се включвайте в съвместни колегиални инициативи. Противопоказно е да се работи в екип и да се поема обща отговорност. Един ще опъва, друг ще мързелува. Нито работата, нито парите ще са разпределени честно. Ще влезете в преразход на сили и средства. Ще съжалявате за изгубеното време, за вложените чувства и усилия. Днес всеки търси ползата и прибягва до забранени хватки.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на фатално привличане. Не включвайте странични хора в бизнеса си. Може да си вкарате „троянски кон” с поканите, които правите и с нещата, които позволявате на някого. В живота ви може да влезе фактор, който ще провали личната ви политика или ще се възползва от труда ви и от семейните облаги. Ако сте сънували нещо объркано това е знак, че и животът ви може да се обърка.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес е важно да се разпореждаш сам както с приятните, така и с трудните моменти в живота си. Не позволявайте намеси, независимо колко ще ви улеснят. Ще се окаже, че допускайки някого за подкрепа се натоварвате много повече и губите инициативата. Препоръчват се преговори само на четири очи. Дано и в сърцето ви има място само за една любов. Другото ще донесе само неприятности.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ако днес започнете самостоятелна дейност ще имате печалби, късмет и личен възход на амбиции и таланти. Ако се свържете в съюз с някого или се включите в съвместни екипни и творчески инициативи усилията ви ще поливат и наторяват градината на чуждия интерес. Казано е, че „общата работа е срам за майстора” и така ще е в днешния ден. Не сключвайте заробващи договори.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

6-цата носи придобивки, разрастване на бизнеса и на семейството и възможност да се разширите на допълнителна територия. Уредете имотни и наследствени дела. В интервала от края на май до седата на юли ще имате повече късмет в работата и в любовта. Планирайте за тогава важните си изяви и амбициозни начинания. 2022 ще донесе двоен отлив в живота и връзките. Ще се наложи преход в нова среда.

Родените днес ще имат щастие в любовта и личните връзки, особено ако намерят личната си половинка родена под Близнаци. Тези деца ще имат собствена база, ателие или офис, където ще развиват престижна и печеливша дейност. От сега мислете как ще им помогнете с помещението и базата, в която ще работят или тренират. Ще бъдат известни с делата и творбите си, ще създадат собствена марка или патент.