Хороскоп за 13 май, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за представителни срещи и опити да се влезе в нова среда. Стартирайте нов предмет на дейност. Някой отваря новото си заведение, а друг променя интериора в съгласие с изискванията на момента. Ще сбъркате, ако останете пасивни и позволите на конкуренцията да се внедри на място определено за вас. Бъдете настойчиви и делови, пазарете се, покажете на какво сте способни.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Бъдете активни и борбени. Луната е в съвпад с Венера и Меркурий, а този аспект ще отвори нова страница в професионалните ви и емоционални отношения. Ако стоите и чакате ще си пропилеете шансовете. Започнете нова работа, отворете ново заведение или търговски обект и не на последно място направете предложение на любимия или си уредете ново запознанство и първа среща.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес Луната е в съвпад с Венера и Меркурий във вашия знак. Ще имате нужното дар слово и деловата инициатива при важни разговори или преговори. Ще привлечете съюзници и сътрудници и ще ви предложат изгодни условия по договори. Пазарете се, търсете начин за внедряване на по-добра позиция в бизнеса и в живота. Една случайна среща в този ден може и да ожени старите ергени.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Край с изчаквателната политика и с вечните оправдания, че още не му е момента. Дори и да не сте сигурни коя посока да изберете, активизирайте и двете и до два дни ще сте готови с избора. Ден за тестове на различни варианти на отношения и работа. Използвайте и чуждия опит. Днес пасивният човек ще претърпи поражение, а активният ще намери изход от кризата и ще получи своето.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Един от най-благоприятните дни за отваряне на нови търговски обекти, за старт на нов бизнес, за отваряне на нов офис или модно ателие. Луната е в съвпад с Венера и Меркурий в знака на Близнаците. Подсигурете се двойно и тройно. Постарайте се да имате паралелни или допълващи се дейности в кризата, за да не изпаднете във финансова безтегловност. Ден за окопаване на стабилна база.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените в първата декада са на път да изневерят не само на партньора, но и на себе си, на собствените си разбирания, амбиции и желания. Движите се като омагьосани от нечий опасен чар или интелектуално въздействие. Днес и утре Луна, Венера и Меркурий са в конфликт с Нептун и със Слънцето ви. Не оставайте друг да направлява живота ви. Ден на фатално привличане в любовта

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес пет планети ви облъчват в брилянтни аспекти от другите два въздушни знака. Действайте активно по всички направления на личната ви амбиция. Ако останете пасивни и оставите друг да определя живота, работата и връзките ви ще сбъркате. Застанете на твърда позиция, поискайте дължимото, изисквайте това, което са ви обещали или за което предварително сте се разбрали.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес печелят хората, които действат активно и си гонят интереса, без да се съобразяват с тези, които не се съобразяват с тях. Моментът е благоприятен за старт на нова бизнес инициатива, за отваряне на ново заведение и търговски обект и за подновяване на стопирани дейности. Направете и освещаване. Включете се в общи инициативи, обединете интереси с доставчици и снабдители.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес пасивността е вредна, но и прекалената амбиция не води до никъде. Движете се в златната среда. На едно място ще направите качка напред, но на друго ще трябва да отстъпите. Може да се наложи да делите пари и терени с някого. Ден на натрапеното партньорство. Няма да се чувствате добре, ако започнете съвместен бизнес, но ако стартирате самостоятелно трудно ще се справите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Време е да действате активно и то в две посоки. Пасивността в момента е вредна и разболяваща. Ще се ядосвате, ако оставите инициативата в ръцете на друг или дадете някому повече пълномощия. Не преотстъпвайте права, пари и територии на влияние. Точно днес не прекратявайте договори, а подпишете паралелни такива. Добре е да отворите собствено заведение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за настъпление по всички фронтове на живота. Луна, Венера и Меркурий в хармоничните ви Близнаци ви изпращат стимулираща енергия. Назрял е моментът за стартиране на отдавна подготвените бизнес проекти. Отворете новия си търговски обект, създайте нова фирма. И старите ви отношения навлизат в стабилизираща фаза. Някой ще получи или направи предложение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в първата декада са сложили розовите очила и се движат в море от емоции и любов. Контролирайте играта на чувствата, за да не пострадате с предоверяване и лековато поведение. Проучете добре хората, с които възнамерявате да се свържете в един или друг съюз. Не участвайте в посреднически игри. Двойнствените връзки в момента са заплаха за парите и свободите ви.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

5-ицата като лична година носи освобождение от задръжките и от зациклящите положения на миналата година. Планирайте пътувания, преместване на по-добро място и в по-добра среда. Съберете си нещата, стегнете куфарите и напуснете местата, където не чувствате разбиране и лично удовлетворение или не ви се дава възможност да се развивате и да работите за себе си.

Родените сутринта ще имат по-голям успех в живота, ще развият самостоятелен бизнес, ще имат собствена марка, собствено ателие, офис или търговски обект, където ще развиват успешна дейност. Лесно ще продават и ще купуват на сметка. Родените до два часа след изгрева ще имат и писателски талант. Неблагоприятно за раждане дв часа преди полунощ.