Хороскоп за 12 май, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Доверете се на предчувствието и на мислите, с които се събуждате сутринта. Тръгнете в посоката, в която ви води интуицията и ще имате ползи. Планирайте за утре старт на нова търговска дейност и отваряне на ново заведение. Случващото се в момента показва какво трябва още да се уреди, довърши и „изпипа”, за да имате повече предимства и ползи. Яжте само това, което ви се дояде.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на устата, Луната заема нейната форма. Събуждате се с ясното съзнание за правилния и грешен избор и за полезното и вредното за вас в личен, делови и професионален план. Ако нещо ви се дояде наблегнете на този продукт в следващите дни. Днес тялото и ума ни дават верни сигнали, постарайте се да им обърнете внимание и ще си спестите неприятности. Доверете се на сетивата.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Доверете се на усещанията и на хрумванията, с които ще се събудите тази сутрин. Тръгнете с радост към хората и нещата, които ви привличат и ви носят усещане за радост, близост и късмет. Яжте само това, което ви се дояде. Днес сетивата са изострени до краен предел. Доверете им се и не отивайте там, където имате усещане, че не е добре за вас или че ситуацията ще се развие негативно.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес може да изпитате силата на личната си интуиция. Ще се събудите с ясното съзнание кое е добро или вредно за вас. Яжте тази храна, която сетивата предпочитат, а не тази, препоръчана от някого. Време е да тръгнете в посоката, в която сърцето и душата ви вече са тръгнали. Тази вечер Луна и Венера вплитат светлината си в нощното небе. Не оставайте сами, обадете се на любимия.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

За родените в третата декада този ден носи проблеми и трудности в контактите, ако не се съобразят с предчувствията си. Още със ставането ще усетите накъде да тръгнете и какъв избор да направите в различните посоки на живота, работата и връзките. Избирайте храната си по каприз. Не яжте това, което не ви се яде, дори и да обидите някого. Лесно отделяте полезното от вредното.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Като земен знак имате реалистичен подход към живота, но в днешния ден е добре да послушате гласа на интуицията и да постъпите така както тя ви съветва. Може да получите прозрение за бъдещето, което се различава доста от прогнозите, които правите или слушате от околните. Доверете се на предчувствието си и няма да сбъркате. Не подписвайте нови договори. Ден за планиране.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Събуждате се с някакво прозрение за бъдещето. Днес интуицията ви работи на пълни обороти и до вечерта ще ви поднесе готовото решение на проблемите, които ви вълнуват. Доверете се на сетивата. Яжте само това, което ви се дояде, уредете си среща само с тези хора, към които усещате привличане. Всичко, което ви настройва негативно е вредно и губещо за вас.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луната излиза от примката на новолунието и бърза на среща с Венера в знака на Близнаците. Тази вечер трудно ще избягате от любовта, а може би и не трябва. Родените в третата декада ще извървят болезнен път в отношенията и може да пренебрегнат един за сметка на друг. Бъдете сигурни, че и обратното може да се случи някъде. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното. Ако послушате гласа на интуицията ще си спестите доста главоболия в днешния ден. Родените в първата декада са на път да изневерят на партньора и на усещанито си за справедливост. Не нарушавайте писаните и неписани закони. Тази вечер Луна и Венера греят предизвикателно за вас. Очертават се компромати.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес сметките и разсъжденията не помагат така както интуитивните прозрения. Събуждате се с приятно чувство за полезното и неприятно чувство за вредното за вас. Задайте си въпрос дали да правите нещо и ако изпитате приятно усещане, направете го и тръгнете в тази посока. Родените в третата декада имат шанс да привлекат спонсори. Тази вечер и личната ви муза ще ви посети.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените в третата декада да не бързат с решенията и с важните избори в живота си. Събуждате се с някаква нова мисъл и усещане, които до вечерта ще се оформят и ще ви подскажат накъде да вървите и как да се справите с моментните тежести и грижи. Излизате от тежък период. Още тази вечер в живота ви ще се появи светлинка, която ще ви носочи към верния избор.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ще се събудите с вдъхновние и с прозрение за бъдещето, за стъпките и за изборите, които трябва да направите. Сетивата няма да ви излъжат, а рибешката интуиция ще помогне да излезе с чест от всяка ситуация. Проблемът е, че още тази вечер може да си създадете нов проблем, ако се решите на изневери. Вървите към запознанства и любов, които ще променят тотално връзките и живота ви.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Четворката като лична година идва с грижи и притеснения за близките и семейството, за работата и партньорските връзки. Ще се наложи да работите извънредно или в две посоки, преди да изберете и да се спрете само на едно. Може да се отложат пътувания за другата година, когато ще имате повече възможности за изява и повече степени на свобода. В момента поемате и чужди задължения.

Родените днес са деца на любовта. Раждат се при съвпад на Луна и Венера. Ще бъдат артистични и музикални, ще обичат сцената и тя тях. Чака ги известност и слава. Родените до обед ще са потенциално богати, а родените следобед ще натрупат богатствата си с работа. Любовта ще ги вдъхновява, ще имат двойнствени връзки. Неблагоприятно за раждане два часа преди полунощ.