Хороскоп за 11 май, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което се случва рядко. Има равнопоставеност на силите, които ни въздействат. Може да постъпите така както ви диктува съвестта и собственото ви разбиране за нещата. Поемете си отговорностите в личен и професионален план. Време е за анализ на изминалия път, за равносметка на загубите и печалбите. Не оставайте длъжници никому.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

От 06ч. до 22 ч. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което се случва много рядко. Денят носи благословение, прочистване и възможност да направите своя самостоятелен ход. Нито злото ще ви пречи, нито доброто ще ви помага, така че ще се тествате на какво в действителност сте способни. Добре е да си върнете дълговете, да изчистите мислите и отношенията си и да почистите дома.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден с равно количество добро и зло. „С каквато мярка мерите, с такава ще ви отмерят. Време е да се връщат дълговете, да се пресяват приятелските и професионални връзки и да се анализира пътя, по който вървите или ще следвате в бъдеще. Направете разчистване у дома и на работното място. Мръсотията лесно излиза.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес вашата управляваща планета Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което ще ви даде свобода в изявата и възможност за уреждане на тегнещите проблеми. Време е да направите разчистване на ръзки и отношения. Оставете да си тръгне това, което отдавна вече си е отишло или е предпочело друг. Освободете място за новото, което идва. Време е и за нова подредба на дома.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Родените във втората декада са на прага на тежък и болезнен избор. Сега е момента да се направи инвентаризиция на връзките, да се изчистят отношенията, да се почисти и обнови дома, да се върнат натрупаните дългове в материален и емоционален аспект. Днес висшите сили не се намесват, оставили са ни на собствения ни човешки избор и ход. Печели честната политика.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес доброто и злото са сключили примирие, а в такъв момент сме оставени на собствения ни човешки избор. Направете крачката, която вътрешно усещате за правилна. Доверете се на душевните си предпочитания. Ден за прошка и за привличане на близките, с които кризата и времето са ви раздалечили. Разчистете пътя един към друг. Направете жестовете, които се очакват от вас.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес сме оставени на собствения ни човешки избор. Не обвинявайте никого за случващото се. Постъпете така както го разбирате и смятате за правилно. Разчистете пътя и на сметките си. Ориентирайте се към приключване на всичко, което пречи на развитието, работата и щастието ви. Денят е благоприятен за планиране, за сондиране на мнения и за събиране на нужната информация.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

За случващото се днес може да обвинявате само себе си или да се гордеете с избора си. Доброто и злото са с изравнени позиции. Оставени сме на личния ни избор. Това засилва личната ви отговорност. Не се оправдавайте със странична намеса. Постъпете така както го усещате и разбирате. Може да се опълчите срещу някого, но и да приемете каещите се грешници в живота ви.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Този ден ви дава свобода на избора и личната инициатива. Може да постъпите така както ви се харесва или смятате за правилно. Защитете позицията и личния си избор. Не се примирявайте с натиска, който ви се оказва. Направете програма за действие и разчистете терена на връзките. Каквото се посади ще се хване и даде богата реколта, а каквото се обещае ще трябва да се изпълни.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес имате свободата да постъпите както искате, както ви харесва и както сърцето повелява. Може да тествате личните си възможности, защото в този ден нито доброто помага, нито злото вреди. Силите, които направляват света са сключили примирие и са ни оставили на собствен ход. Сега е момента да разчистите килера на връзките, да си върнете дълговете и да потърсите длъжниците си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес и родените във втората декада са в рискова позиция и трябва да бъдат внимателни в действията си. Всеки сам трябва да осъзнае и осмисли своя избор на посока и цел в живота. Не ангажирайте никого с личните си проблеми и не позволявайте намеси в отношенията с партньори. За утре вечер отложете срещата с тези, с които искате да станете близки и да стопите дистанцията.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден с равно количество добро и зло. Разчитайте само на себе си. Опитайте да заемете позицията, която ви удовлетворява и която смятате за правилна. Сега е момента да се разчистват пътища и връзки, да се улесняват бъдещите действия и контакти и да се планират действията за месец напред. Приключете каквото сте обещали, върнете дълговете, дарявайте радост на близките.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 3-ка положението ви ще се стабилизира, работата ще потръгне и ще изкарвате повече пари. Може да се пробвате и в нова пазарна ниша, особено ако чувствате някакво притеснене или притискане на старото място. Изискването е да сте на точни договори и да нямате работа в сивата икономика. В момента законът в лицето на Юпитер ви гледа в конфликтен и рисков аспект. Спазвайте правилата, платете данъци и такси.

Родените днес имат заложена нестандартна програма в живота, в работата и особено в любовта. Трудно ще отстояват позициите си, а родените два часа преди полунощ още по-трудно ще се впишат в социума и ще са прекалено интровертни. По възможност отложете секциото за утре.