Хороскоп за 10 май, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден със зловредно влияние. Може да бъдете изкушени да постъпите различно и да направите ход, който ще ви донесе загуби и проблеми в бъдеще. Възможни са неприятни въздействия и опити за навлизане в личния ви живот. Нищо важно да не се споделя. Не е ден за запознанства и привличане на нови партньори. Тази вечер е рискова и объркваща и в сексуален план.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Започнатото днес с голяма амбиция и желание за победа ще претърпи поражение и ще ви вкара в преразход на сили, енергия и чувства. Ще се наложи всичко да се поправя и преправя. Останете където сте, не планирайте старт на нови бизнес инициативи, не подписвайте нови договори и не започвайте нова работа. Ден за инвентаризация, време е да прекратите вредни и губещи връзки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес тъмнината се сгъстява. Предстои новолуние в Телец, което ще бъде тежък и рисков момент в сатурновата ви дупка. Навлизате в тридневен рисков период, в който може да претърпите финансиви или морални загуби и да изпаднете от някои класации. Съветът за този ден е да не се започва нищо важно, да не се сключват нови договори, да не се дават и взимат заеми.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Всичко предприето днес с голяма амбициия ще зацикли и ще ви вкара в разходи, без да донесе чаканата възвръщаемост. Нищо важно да не се започва, особено ако някой усилено ви подтиква да бързате и да направите необмислена крачка. Не крийте нищо от близкте си, само те ще ви защитят. Ден на фалшивите приятелства, на фалшивите усмивки и целувки. Не правете никакъв избор.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Един от най-тежките и рискови дни за месеца. Бъдете внимателни. Родените около 1 август са в по-трудна и неблагоприятна позиция. Сатурн, Луна и Уран сключват тежки аспекти със Слънцето ви. По никакъв начин не задлъжнявайте, не теглете и не давайте заеми. Може да направите грешен и губещ ход във финансово отношение. До 12-и е неблагоприятно за операции на щитовидна жлеза.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Изправени сте пред предизвикателството да опитате от забранения плод. Изкушенията ще са на всяка крачка. Ще направите неприятно разкритие, което може да помогне да се разделите с хора, които ви използват и вредят. Сега е момента да разчистите терена на връзките, за да се освободи място за нещо по-добро и истинско в бъдеще. Не играйте хазартно. Нищо ново не започвайте.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на агресивната чернота. Не взимайте важни решения, особено под диктат и външна намеса. Печелят стоящите в сянка и тези, срещу които нямаме нужната правна защита. Усилията ви ще бъдат използвани в посока на чужди интереси. Не правете големи инвестиции. Спазвайте диета на всички нива. Прочистете се от фалшивите връзки и от натрупаните отрови в тялото и в душата.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят е рисков и неблагоприятен за всякакви инициативи. Нищо важно да не се започва. Може да влезете в противопоставяне с родители и деца и да си докарате здравословен проблем. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не влизайте в заеми и не сключвайте съмнителни сделки. Вечерта и любовният ви живот може да се обърка. Не е ден за нови запознанства и срещи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Рисков ден. Може да осъществите ограбваща и заробваща сделка. Във всичко, което се предложи има скрит подтекст и вариант целящ да ви постави в изнудваща и ограбваща ситуация. Не взимайте и не давайте заеми. Не подписвайте нови договри. Проверявайте по няколко канала получената информация. Не бързайте да направите крачката в нова посока. Сложете край на фалшивите връзки.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес много сделки и договорки ще се правят на тъмно. Не се препоръчват работи и дейности в сивата икономика. Един друг се надлъгваме и в крайна сметка всички сме излъгани. Започнатото с голяма амбиция няма да донесе ползи. Родените в първата декада ще спечелят на чужд гръб, но после съдбата двойно ще им поиска да върнат. Проведете прочистваща диета. Прочистете и връзките.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят е рисков и неблагоприятен особено за родените в първата декада. Луна и Уран от Телец са в пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. Може да направите губещ финансов ход и да платите за чужди удоволствия. Не е ден за сделки, за даване и взимане на кредити и за посреднически игри. Както и да постъпите ще бъдете ощетени. Пред вас е заложен капан за наивници.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние в знака на парите и златото Телеца. Всичко е за продан. Каквато и сделка да се направи ще спечели задкулисието и хората стоящи в сянка. Не очаквайте да ви направят компромис. Не се обвързвайте с кредити. И отношенията ви ще забият в грешната посока. Лош ден за срещи и запознанства, за любовни и делови предложения.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 2-ка идваща от духовното число 11- е важно да не мислите само за материалните неща. В живота ви може да се появи партньорство, което ще промени тотално нагласите и насоките ви в живота. Оставете миналото зад гърба си и не се обръщайте назад. И заниманията ви вървят повече към модния и артистичен избор. Ще се наложите в модните тенденции с доста нестандартен подход. Променяте цялостната си визия.

Родените днес никога няма да са бедни. Ще бъдат експериментатори в работата, в бизнеса и в любовта. Ще имат нестандартно повединие и нагласа и малко хора ще ги разберат. Ще се опълчат срещу бащината воля и няма да се съобразяват с обществените нагласи. Ще имат и дарба, която ще ги позлати. От вас се изисква да я откриете и стимулирате.