Хороскоп за 9 май, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Родените в третата декада ще имат повече проблеми особено, ако се занимават с имотни и наледствени дела и делби. На всички нива се отива към приключване на отношения и договорености. Предстои новолуние в знака на Телеца, което може да обърка доста планове във финансов план. Нищо важно да не се предприема. Пазете очите, следете кръвното и не стойте дълго пред компютъра.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за сделки с недвижими имоти. Направете огледи на терени, уредете покупко-продажби и наемни отношения. Навлизащата в знака на Близнаците Венера пречупва чувствата през призмата на интелигентния избор. Няма да сте склонни на компромиси в работата заради чувства и любов, но и другата страна ще има изгодно за нея решение

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес е важно да се водят преговори по имотни въпроси. Направете огледи, дайте капаро, ако нещо ви хареса и се постарайте да подсигурите живота си и този на децата. Предстоят трудни преговори с близки и родственици, но вашите шансове за придобивки са големи, така че може да уредите спорен наследствен проблем. Венера навлиза във вашия знак и стабилизира любовния ви живот.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят е с блага енергетика, но вие няма да стоите мирни и ще провокирате околните с лични забележки и нанавременна критика. Не влизайте в разправии по имотни въпроси. Отношенията ви с близки и партньори може да навлезат в критична фаза. Каквото загубите днес и утре трудно ще си върнете. Въздържайте се от необмислени и несъгласувани със семейстовто ви инициативи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да стъпите на нова база за развитие или живот. Денят е особено благоприятен за сделки с недвижима собственост. Направете огледи, купете жилище за вас или за децата, намерете бъдещия си офис или имот на село, където да релаксирате. Денят е с ведра, зареждаща и хармонична енергетика. Пътувайте, съдбата може да ви заведе на мястото и при хората, които търсите отдавна.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Венера навлиза в съседа ви Близнаците. Погледът ви може да се насочи към съседа или съседката. Очертават се двойнствени връзки. Преди да задълбочите някои странични отношения се постарайте да уредите имотните си дела. В момента за вас е важно да си гоните интереса, а не да се разпилявате в чувства и страсти. Работете в градината, засадете полезни растения и цветя.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес съпротивата е по отношение на наследствени и имотни въпроси. Вие искате едно, близките друго, а роднините трето. Дано се споразумеете. Ако отложите преговори и действия за 13-и ще постигнете напредък и може да се разберете по спорните въпроси. Не си нарушавайте спокойствието в този ден и не се занимавайте с делови въпроси, които може да ви скарат с някого.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Венера навлиза в Близнаци и вече няма да ви гледа в опозиця. Любовният ви живот ще се съживи, ще излезете от лична или професионална криза. Денят е благоприятен за огледи на терени и за всякави брокерски инициативи. Може да намерите и нова база за бъдеща дейности или ново жилище за семейството. Нищо важно не оставайте и не планирайте за утре. Късметът ви си взима отпуск.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

От днес Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Вървите към двойнствени връзки, които може да ви оженят или разведат. В този ден е важно да си подсигурите базата , на която да стъпите, да се развивате и живеете в бъдеще. Огледайте имоти и преговаряйте на място. Съдбата ще ви срещне с подходящите хора и варианти. Дано се справите и с любовните предизвикателства.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Съветът на деня за вас е да не продавате имот, а да купите такъв. Съдбата ще ви помогне да намерите търсеното място на сила, в което да живеете, да развивате някаква дейност или да устроите децата. Ако продадете нещо или се разделите с някого ще съжалявате. Денят носи емоционални предизвикателства. Овладейте гнева, мислете и действайте с перспектива за бъдещето.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Венера навлиза в хармоничните ви Близнаци, а на 13-14-и и Луната ще бъде там. Ще има връзка между събитията от днес и тези в края на периода. Пътувайте. Добре е за огледи на имоти. Ще се споразумеете с роднини. Разделете или купете имот. Направете и замените, които планирате. Този ден ще ви донесе материално безпечение и възможност да се устроите на нова база и място.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от дните, в които сте на крачка от успешна имотна сделка. Направете огледи на терени и жилища, преговаряйте и може да се споразумеете за добра и изгодна цена. Посетете роднини в провинцията, с които има нещо да се урежда юридически. Денят е с хармонично излъчване. Всеки може да намери своето място на сила и презареждане. Нищо важно не отлагайте за утре.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 1-ца е време да се стартира нова програма, да се започне нов живот, нова работа или нов бизнес на ново място. Всеки старт ще ви вдига нивото и ще отваря пред вас широки хоризонти. Реализирайте предложенията получени през април и май. Спазвайте законовите разпоредби. Планирайте съвместни делови и творчески инициативи. В момента сте пионери в нови посоки на опитност.

Родените днес няма да са бедни, ще наследят имоти по двете родови линии и ще ги умножат. Ще имат двойнствени любовни връзки. Днес Венера навлиза в Близнаци. Ще имат нужното дар слово и може да убедят всеки да ги следва. Неблагоприятно за раждане два часа преди полунощ.