Хороскоп за 8 май, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днешният ден предлага много възможности, но на всяка крачка ще срещате трудности, проблеми и противопоставяне. Време е да смените подхода, да постъпите дипломатично, а не да влизате директно в конфликти и разправии. Желателно е да си върнете дълговете, но не само финансовите, а и да обгрижите тези, които в миналото са се погрижили за вас. Засадете цвете и пресадете разсада.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Предприетото днес ще носи късмет и ползи. Може да срещнете прегради, но до вечерта ще ги преодолеете и ще постигнете целите си. В труден момент ще намерите начин да се измъкнете, да излезете начисто в сметки и отношения и да постигнете желания резултат. Постарайте се тази вечер и в любовта. Утре Венера напуска вашия знак, любовта ни става доста интелектуална.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Не се стопирайте и ограничавайте, търсете възможност за напредък и постижения. Лесно се преодоляват прегради и ограничения. Пътувайте, търсете съюзници, огледайте места и терени, на които може да се внедрите и да започнете нова дейност. Близо до вода ще се чувствате добре. Ако някъде ударите на камък, подкопайте го или го заобиколете, но на всяка цена продължете напред.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес нищо няма да ви се даде даром. На всяка крачка ще срещате преграда, но бъдете сигурни, че е заложена тестова програма за личната ви приспособимост и интелигентност. Печелят тези, които владеят законите на дипломацията. На едно място трябва да нападнете, а на друго да погалите с перце. Дано не объркате нещата. Този ден ви дава възможност за участие в съвместни проекти.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Пътувайте, търсете нови контакти и шансове за развитие. Ден на реката от възможности, която събира сили от различни потоци на човешката активност и амбиция. Станете коорднатор на общи проекти и опитайте да привлечете спонсори. Всичко предприето ще донесе ползи. Рекламирайте се, обадете се на тези, с които имате работа за вършене и взаимни чувства за споделяне.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес лесно се преодоляват прегради. Ще намерите изход от едно угнетяващо положение и ще постигнете крайни цели. Пътувайте към места, които зареждат със сила и вдъхновение. Ден на прозрение за бъдещето. Време е да вземете важно решение, да промените ситуцията във ваша полза и интерес. Вървите към приключване на губещи и вредни връзки и дейности. Върнете си дълговете.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес спънките следват една след друга. Ще се наложи да се противопоставите на нечие желание и избор, ако искате да защитите своите намерения и амбиции. Не се препоръчват агресивни действия. Опитайте „со кротце и со благо”, независимо кой и какво иска от вас и какви са личните ви претенции. Доверете се на вътрешното си усещане за нещата и ще направите правилен избор. Нужно е смирение.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят е синхронен с водната ви природа, а Луната в Овен добавя холерични нотки. Днес всяка цел и достижима. Ще успеете в начинанията, ще постигнете целите си, а и нещо, на което не сте се надявали ще се случи и получи. Оставете интуицията да ви води в прехода от една дейност към друга и от едно чувство към нещо много по силно и различно. Вечерта сте на точното място.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес придобивате една особена сила за справяне с всякакви ситуации. За вас в момента върви тестова програма. Ще се справите с поетите ангажименти и ще направите добро впечатление там, където отивате по един или друг повод. В живота ви може да се появи спонсор и покровител, с когото дълго може да работите в бъдеще.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес и утре Луна и Марс ви облъчват в рискови аспекти. Очертават се емоционални конфликти и предизвикателства, които ще ви извадят от равновесие. Опитайте да туширате скандалите в зародиш. Намерете тихо и спокойно място и релаксирайте. Не се занимавайте със злободневни теми. Повече дипломатичност в отношенията и дозирани приказки ще изиграят положителна роля.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес плувате в свои води и срещата свои хора, с които работата ви ще потръгне и личният ви живот ще навлезе в спокоен и обезпечен коловоз. Всичко предприето ще тръгне на ниво и ще донесе успех в една по-далечна перспектива. Вероятно е духовно прозрение за бъдещето, за мястото ви в живота или в нечие сърце. Не се колебайте да направите избора, който ще ви донесе лично обезпечение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на реката. Близо до вода ще се почувствате прекрасно и ще презаредите. И отношенията ще тръгнат като по вода. Опитайте отново да преговаряте с роднини и партньори по важните въпроси. Канете гости и гостувайте, създайте нови връзки. В живота ви може да се появи спонсор и покровител. Време е да обедините средства и усилия в името на една обща цел.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

2021 е за вас лична година 9-ка, която ще донесе разчистване на сметки и връзки и пренареждане на семейния и професионален живот. Може да приключите с определена работа и връзка и през 2022 да намерите нещо много по-добро. Не оставайте в положения, в които се чувствате неуютно или недооценени. Добре е да се дипломирате и да вдигнете нивото. От края на май до средата на юли ще имате повече придобивки и късмет.

Родените днес са стари духове с изразена войнстваща природа. Не ги обличайте никога в червено. Този цвят е противопоказен за телеца-бик, провокира личната им или чуждата агресия. Ще имат насоченост към спорта и към всякакъв тип състезателни програми. Няма да се дават лесно на опитомяване и дресировка. Неблагоприятно за раждане около 22-23ч.