Хороскоп за 07 май 2021 г.

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес с никого не може да се разбереш, а ако се получи това е знак за неравностойна игра и тенденция към манипулация. В обедните часове Луната преминава през градусите на обсебването. Не взимайте отговорни решения, не водете преговори и не се съгласявайте с мненията и позициите, които някой се опитва да ви наложи. Не прекалаявайте с алкохола и стимулантите.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на разправии за дреболии. Всеки говори без да изслушва другия. Неблагоприятен ден за дискусии, събрания и съвместни инициативи. Разделяме се на лагери и сами си вредим с несъгласувани действия и непремерени приказки. Вероятни са опити за обсебване и изнудване. Родители и деца трудно се разбират, а това ще се използва от трети лица. Научавате важни уроци.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Не участвайте в колективни иницитиви. Ден на голямата говорилня. Лесно се влиза в безсмислени спорови и интриги, които не водят до никъде, а само ви качват нервите и ви губят времето. Вероятни са опити за манипулация, както с агресивни действия така и с подвеждаща информация. Бъдете избирателни в контактите, не смесвайте задължения и отговорности, лекарства и алкохол.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Важното свършете по най-бързия начин. Към обед попадате под влияние на илюзии и обсебващи присъствия. Родените в първата декада са в неблагоприятна позиция за обвързване по какъвто и да било повод. Не приемайте предложения, които ви притесняват или изкарват от равновесие. Може да влезете в конфликти с хора опитващи се да ви манипулират и товарят със своите задължения.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да направите полезни, удобни и желани от другите своите собствени амбиции и намерения. Може да си осигурите и необходимото финансиране. Водете само двустранни разговори и преговори. Където се съберат повече хора няма да се стигне до единно мнение. Преговорите ще се проточат и ще ви загубят времето. Желателно е да потърсите компетентна консултация от специалист.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят е неблагоприятен за преговори, за участие в събрания и срещи на екипа. Ще има разногласия по всички въпрси. Губите си времето, а и нервите и направените разходи няма кой да ви плати. Съветът е да си уредите директна среща с капацитет в интересуващата ви област. Говорете директно с шефовете. Не използвайте посредници и парламентьори. Важен е директният контакт.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на остри сблъсъци по линията на личните интереси. Очертава се тенденция към обсебване вниманието на хората с проекти и дейности изгодни за малцина. Споровете ще се изострят, трудно ще се постигне консенсус по каквито и да било въпроси. Всеки дърпа чергата към себе си и тя ще се скъса. Никой не е в изгодна позиция, взаимно си вредим и пречим дори и в най-дребните неща.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

6

Късмет

6

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Действайте активно до обед, без да влизате в коментари и разправии с околните. В обедните часове тече програма за обсебване и изнудване. Може да убедите някой да ви съдейства, да ви плати сметката или да поеме личните ви грешки и отговорности. Не е изключено и вие да поемете чужда вина и чужд дълг да платите. Очертават се скандали след направените неприятни разкрития.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед влизате в спорове и конфликти както у дома, така и на работното място. Приемате прекалено лично забележки и критика. Каквото отложите за следобед ще мине много по-добре и без излишни разправии. Не избързвайте при взимане на важни решения. До обед действат обсебващи и манипулиращи фактори, но към края на деня с всеки може да се разберете и помирите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Важното за деня свършете по най-бързия начин и то без да използвате чужда протекция или помощ. Където се съберат повече хора ще се заформи скандал. Очертават се опити за обсебване. Следобед ще ви бъде оказван натиск в работата и в личните връзки. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Ако се скарате с някого може да се разделите и взаимно да се провалите.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

6

Късмет

6

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Очертават се конфликти в местата, където се събират повече хора. Неблагоприятен ден за срещи на екипа, за участия в събрания и конкурси. По незначителни поводи може да избухнат разправии. Не провокирайте никого и не се опитвайте да налагате волята си. Ще срещате отпор от страна на близките и децата. Не правете компромиси, за които ще съжалявате. Отложете разговорите.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в третата декада ще имат ползотворна сутрин, стига да не се включват в колективни инициативи и да си гонят интереса самостоятелно, независимо кой как иска да им помогне или навреди. В обедните часове лесно може да бъдете заблудени и зарибени. Луната преминава през градусите на обсебването. Някой, който знае слабите ви места опитва да ви изкуши.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 8-ца е важно да стартирате нови инициативи и да потърсите странична ниша за допълнителни доходи. Всичко предприето в момента ще стабилизира материалното ви положение и ще е от съществено значение за бъдещата ви работа и професионална дейност. В момента интуицията ви работи на пълен капацитет, не само в делови но и в чувствен план. И в любовта нещата се подреждат. Родените днес до обед ще имат артистични и музикални дарби, а родените следобед ще са повече насочени към спортна и обществена кариера. В дълги периоди от време ще бъдат подвластни на цели и амбиции, които ще следват неотклонно, независимо какво се случва наоколо. Родените на обед два пъти в живота си ще започват отначало.