Хороскоп за 05 май 2021 г.

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес се събуждат огромни съпротивителни сили. Желанието за промяна взима връх над смирението и примирението. Но това е и денят на мечката, в който може да си направим мечешки услуги в старанието да променим нещата. За всеки е важно да намери своята база, на която да се почувства защитен, подсигурен и предпазен в житейските бури. Сексуалната ви енергия е на ниво.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила. Ще се намери изход от трудно положение. Започват промени на всички нива в живота, в работата и в партньорските ви връзки. В такъв момент е важно на каква база си стъпил. Не оставайте там, където положението ви се клати или не срещате разбиране. Укрепете семейните връзки и си дайте сметка къде искате да бъдете и с кого.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на реформи, които не бива да стопирате, а да подкрепите и яхнете, независимо дали ви изнася или не. Не искайте услуги от непроверени хора, доверете се повече на личния избор. Време е да се премине на нова база, на друго ниво в деловите и юридически отношения, което ще ви осигури защита в бъдещите настъпателни или отбранителни действия. Време е за промени, а не за мишкуване.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес е добре да вземете решение за промяна в работата и в личните отношения. Излезте от средата, която ви вреди. Навлизаме в период на трансформация. Старото си отива, животът ви ще претърпи благоприятни промени, независимо сътресенията, които преживявате. Тази вечер в живота ви може да се появи спонсор и неочакван покровител. Преговоряйте за нова работа.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Срещите ви в този ден затвърдяват връзки и отношения и ви осигуряват стабилна основа, на която да стъпите и да се развивате в бъдеще. Направете огледи, водете преговори, започнете отлаганите ремонти, строителства и почистващи дейности. Осигурете си собствен терен, включете в действие всички резерви и ще отлепите от дъното. Днес може да намерите и правилното лекарство.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на генерални реформи в работата и в начина ни на живот. Ако усетите накъде духа вятъра и бързо се преориентирате ще си спестите проблеми и загуби на позиции и влияние. Не оставайте в места, където нямате перспектива. Ден на корабокрушенците добрали се до спасителния остров. Не всеки ще успее, но ако не опитате, ако не се борите за бъдещето си няма как да разберете.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на откровение. В тялото и в душата ни се събуждат огромни съпротивителни сили. Насочете потенциала си към проблемните места, хора и точки. Тенденцията е до утре да се справите с нещата и да промените ситуацията в своя полза и интерес. Постарайте се да заемете най-добрата възможна позиция в работата и в личните връзки. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на откровение за правилния избор, подход и действие в една кризисна ситуация. Ще получите подкрепа, делово и лично съдействие, а до вечерта и спонсор ще се появи. Този ден преобръща връзки и отношения и ви вади от положението на вечен виновник за проблемите на другите. Ще срещнете стимул и разбиране от две посоки. На крачка сте от подходящата база, работа или лична връзка.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в първата декада са поставени пред тежкия избор дали да вървят против авторитетите в живота си или да приемат и да се съгласят с техния избор, нареждания и предпочитания. Меркурий и Луна образуват конфликтни аспекти със Слънцето ви. Ще стане по-сложно, ако настроите срещу себе си и колектива, в който се изявявате и работите. Ден на промени в работата и в начина ви на живот.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е важно да заемете нова база и да се окопаете в нова среда. Чудесен момент за подписване на нов договор, който ще ви осигури перспектива за развитие в бъдеще. Бъдете активни, включете в действие скритите резерви и ресурси в посока на важна за вас и за семейството ви цел. В живота ви ще се появи спонсор, ще се уредят документи и разрешителни. Направете резервации.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на неочаквани обрати и на ситуации, в които ще се наложи да вземете крайни решения и да покажете на какво сте способни. Край с изчакването. Включете сили и резерви в посоката, която ви е важна. Ще спечелите покровителство и финансиране. Ще победите конкурент в тежка битка и ще тръгнете по нов път. Не се съгласявайте на ограничаващи правата ви оферти за работа.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луната е в съвпад с Юпитер малко преди да влезе във вашия знак. Това е знаменателен аспект. Очертават се срещи с хора способни да ви подкрепят в инициативите и в живота. Близо сте до покровител и спонсор и може да влезете в нова среда. Явете се на конкурси, търсете директни срещи с шефове и треньори. От първостепенна важност е да се окопаете на стабилна основа.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

6 е числото на Венера и на любовта, а в момента Венера е във вашия знак и може да ви донесе запознанства и лично обвързване. В професионален план е добре да се насочите към дизайнерски и модни инициативи. Съвпадът на Слънце и Уран в момента развихря умът ви на високо прогностично ново. Ще доловите обществените и финансови тенденции. Опитайте да реализирате всичко, което ви хрумне и ще дочакате печалби. Родените днес ще бъдат изключително артистични и музикални. Може да пеят добре, а и добре ще се обличат. Очертават се и като модни корифеи. Другите ще се равняват по тях и ще ги следват в изявите и инициативите им. Родените десетина дни около 18 февруари са личните им спонсори и покровители, а може би сред тях ще намерят и голямата си любов. Неблагоприятно за раждане един час преди полунощ.