Хороскоп за 04 май 2021 г.

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят се свързва с промяната, с насилието, с нетърпението да се заложат нови параметри на работа и личен живот. Склонни сте към прекалявания и авантюристично поведение. Днес и тълпата е неуправляема. Не се знае кой как ще реагира на нечии изказвания и действия. Символ на деня е прошката и разбирането. Дано сгрешилите съберат сили да си признаят. Истината ще боли.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Меркурий напуска вашия знак, а Венера сключва пречупващ аспект с Луната. Попадате в информационно затъмнение, в доброволна или наложителна изолация. Вървите към неприятни отношения с близки и любими хора. Очертават се проблеми в любовта. Днес сексуалната енергия влияе негативно на здравето. Съблазните са на всяка крачка. Може да ви спретнат компромат.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес Меркурий напуска знака на метериалния Телец и навлезе в знака на трона си Близнаците, където ще действа с високо ниво на интелигентност и с мисъл повече за бъдещето, а не само за парите. Нужен е нов подход, нови хора с нови знания и умения, които ще задвижат реформите. Само с пари не може да се оправят нещата. Нужни са и хора с интелект и мисъл в по-далечна перспектива.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес няма компромис за наивните, за хората с комплекси и неконтролируема емоционална реакция. Вероятни са конфликти по незначителни поводи. Не сте склонни да отстъпите, а ще ви се наложи. Денят се свързва с коренната реформа, която започва независимо дали искате или не. Вземете инициативата в свои ръце, не оставайте друг да движи и направлява нещата от живота ви.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Един от рисковите ви дни за месеца, особено за родените около 10-15 август. Не очаквайте да ви подкрепят или направят компромис. Конкуренцията е безмилостна навсякъде където отивате. Вероятни са удари под кръста и проблеми със закона, ако не сте уредили плащания, данъци и такси. Не на последно място се очертава и проблем в любовта и личните връзки. Върви се към взаимни изневери.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес всеки действа от позиция на силата. Апетитите са огромни. Никой няма да ви направи компромис. Кой както може ще използва другия. Не си правете илюзии, че ви посрещат и изпращат с усмивка. Помислете доколко сте се подценили и сте оставили другият да води играта. Навлизате в тридневен рисков период. Ще срещате повече опозиция и притискане вместо приятелско рамо.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Тежък ден, промените идват с агресия и насилие. Търпението се изчерпва. Започвате коренни промени в работата и в начина си на живот. ден на горчивата истина, на открития и признания, които ще променят съдби. Тълпата е неуправляема, независимо опитите на някой да я яхне. Вечерта в живота ви може да се появи спонсор и покровител. Усмирете болезнените амбиции, намалете риска.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на конфликти и агресия по всички направления на работата и личния ви живот. Родители и деца не се разбират и влизат в открити сблъсъци. Символ на деня е прошката. Опитайте се да разберете другата гледна точка. Днес родените в третата декада не са в добри отношения със закона. Като капак може да дойдат изневери и липса на внимание и подкрепа във важен момент.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Близнаците. Ще срещате съпротива, ще се налага да се доказвате и обяснявате за очевидни неща. Някой ще се опита да ви отнеме думата или да си присвои ваш интелектуален продукт. Нараства и вътрешната ви съпротива спрямо тези, които отдавна ви мътят водата и поставят в подчинителна позиция. В следващите дни ще водите тежки битки.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Препоръчва се изолация и дистанциране, особено от места, където се водят неравностойни битки и то без правила. Неблагоприятно за оперативни намеси по отношение на крайниците. Проведете лечебни и възстановителни процедури, спазвайте диета. Не се намесвайте в отношенията на околните и не давайте непоискани съвети. Апетити и амбиции са изострени до краен предел.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Луна и Юпитер от вашия знак сключват пречупващи аспекти с Венера от Телец. Очертават се проблеми в любовта и връзките. Може да ви изнудват и притискат за услуги ползи и пари. Внимавайте във връзките. Неблагоприятен ден за запознанства, за съвместни действия и изневери. Ще ви спретнат компромат. Може да се окажете вкарани в предварително нагласена схема.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на невъзвръщенците. Случват се събития, които може да върнат някой при корените, а друг да прогонят далече от дома. Не се намесвайте в решенията на деца и внуци. Този ден изисква всеки да влезе в своята битка за щастие пари и любов. Някой може да се почувства предаден, но за друг се вижда светлина в тунела от грижи. Денят се свързва с личната ни саможертва и с прошката.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

2021 като лична година 5-ца ще ви донесе разширение, пътувания и вероятност за устройване на ново място за работа и живот. Променяйки работата може да промените и местоживеенето или обратното. Не се задоволявайте с малко, разширете светогледа си, опитайте да се внедрите на нова професионална и обществена позиция. В момента сте силни в материален план, чакат ви придобивки и повишение.

Родените днес в часовете след изгрева на Слънцето ще бъдат известни личности, ще владеят тълпата, ще се радват на покровителство и личен просперитет. Имат дарба в изкуството и красив ум. Родени са разказвачи, ще пишат добре. Родените около 5-28 февруари са личните им спонсори, покровители и партньори, на които винаги могат да разчитат.