Хороскоп за петък, 23 април

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

До обед продължете с жестовете към тези, които се нуждаят. Но за следобед планирайте грижа само за себе си, за личните си амбици и външния си вид. Посетете център за релакс, променете прическа и визия. В събота ще имате важни срещи. Време е да подновите някои връзки, които кризата е прекратила. Днес съдбата завърта своето колело и променя нагласите ни към контакти и сближаване.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Започнете деня с жестове към околните, независимо, че ви се иска да поставите някого на място, а друг да отстраните от участие в съвместни дела. От обед съдбата ще завърти колелото и което е било невъзможно ще се уреди и ще донесе полза. Навлизате в стабилизиращ връзките ви период. Погрижете се и за външния си вид. Тази вечер не е все едно къде ще отидете и как ще изглеждате.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на важни тансформации. Марс напуска Близнаците, а това е знак, че трябва да замените агресивния подход с нещо по-дипломатично, ако искате да успеете. Рано сутринта е и точният съвпад на Венера с Уран, а този аспект ни води към мълниеносни емоционални връзки, които ще свържат хората на изкуството и модата с тези, които имат намерение и може да инвестират в тях.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Марс навлиза в знака на Рака, където ще остане до 11 юни. Това ще бъдат дни на повишена агресивност от ваша страна, на нетърпимост към другите, на опити да уредите с натиск и агресия имотни дела и да си върнете загубените в миналото професионални позиции. В дома ви може да влезе неприятен дразнител, а в сърцето ви нова любов. Ден на засилена емоционолност и чувственост.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Не играйте хазартно. Днес и утре може да направите грешен избор и погрешно да изтълкувате случващото се. Родените около 1 август са в една от най-трудните си позиции за годината. Действате заслепено, сложили сте розовите очила или прекалено черногледите. На едно място се държите агресивно и манипулативно, а на друго се оставяте да ви водят за носа. Не правете рискови вложения.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес съдбата работи във ваш интерес. Очертават се разговори и срещи с перпектива за бъдещето. Чакайте изгодно делово предложение. Сключените договори ще са успешни и материално обезпечени. Ще намерите изход от всяка ситуация и точните думи, които ще стимулират личните ви и професионални връзки. Ден на гениални хрумвания, които ще помогнат да печелите добре в бъдеще.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес вашата управляваща планета Венера е в съвпад с Уран, а този аспект ще ви насочи към нестандартни връзки. Очертават се мълниеносни срещи с любовта, от която някой вече се отказал. В този ден Марс навлиза в нехармоничния ви Рак и провокира конфликти и проблеми за тези, които си позволят да излезат от семейния коловоз. Вървите към емоционални изблици и изгаряща ревност

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед кандидатствайте по спонсорски програми, уредете стипендии, данъци и плащания и помогнете с каквото можете на някой, който ви моли за подкрепа. Следобед е време да помислите за себе си и за външния си вид. Облечете новите дрехи, постарайте се да изглеждате неотразимо на срещата тази вечер. Съдбата ще завърти колелото и ще ви помогне да изкачите мечтания връх.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Не бързайте с претенциите още от сутринта. Днес всеки жест е от значение. С нещо дребно може да дистанцирате или да спечелите важни за бъдещето ви хора. Вероятни са неочаквани и нестандратни запознанства. Венера е в прегръдките на магнетичния Уран. И най-верните може да изневерят и кривнат от семейната пътека. На път сте да срещнете своето очарователно изкушение.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес и утре Луната от Дева и четирите планети в Телец ще образуват перфектни аспекти с Плутон от вашия знак. Работата ви ще се стабилизира и ще потръгне, доходите ви ще нарастват и на фона на кризата ще направите своя професионален пробив. Проблемите ви ще са повече в дома, с близките и децата. Марс от Рак ще провокира семейните ви отношения до 11 юни.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените в първата декада навлизат в период на любовни авантюри, които може да ги оженят или разведат. Съвпадът на Венера и Уран от златния Телец ви вкара в неравностойни и материално обвързващи връзки. Контролирайте страстите, не си позволявайте да излезете от зоната си на комфорт само за една бурна петъчна вечер. Сами си слагате главата в торбата и плащате за удоволствията.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луната е в опозиция на Нептун от Риби. Мнението ви ще е противопоставено на околните, Трудно ще получите обещаната подкрепа и съдействие. Сменете прическа и визия, облечете новите дрехи и се постарайте да изглеждате магнетично на срещите тази вечер. Колелото на съдбата се завърта. Тези, които са били притеснени и притискани се изправят и влизат в играта.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 5-ица ви предстои разширение, пътуване или преместване независимо условията и кризата, в която се намираме. Търсете вратички в полето от възможности. Възползвайте се от всеки шанс да се измъкнете от средата, която ви вреди и подтиска. Позволете си разтовараща почивка на приятно и защитено място. Променете начина си на работа и живот и се освободете от факторите, които ви пречат да живеете щастливо. Днес е точният съвпад на Венера и Уран, а той отваря път на любовта. Утре Меркурий ще е в съвпад с Уран, а това е аспектът на прозрението.

Родените днес ще са магнетични, екстравагантни и артистични личности, които ще се различават от стадото където и да попаднат. Ще владеят сцената, ще налагат модните тенденции, ще имат невероятно лично обаяние и дарби, които ще ги направят известни. Дайте им добро образование. Те имат красив ум и прогностичен талант, който ще ги насочи към перспективна ниша за развитие. Не им подрязвайте крилете. Чакат ги битки със статуквото.