Хороскоп за сряда, 21 април

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за активни действия и мероприятия. Кандидатствайте за нова служебна позиция. Може да намерите и допълнителна работа и да дадете ход на отдавна замислени проекти. Един от най-силните ви дни. Разгърнете потенциала си, не се отказвайте от направените предложеия. Оставете времето да покаже кое за какво става и колко ще издържи. Денят стимулира и любовните ви връзки.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Енергията ви нараства, съпротивата към ограничаващите фактори също. Опасността идва от това, че „ритате срещу ръжена” и провокирате активни действия от страна на по-силните от вас. Спазвайте правилата. Може да се вкарате в рискова инициатива и да загубите пари, здраве и време. Днес е невъзможно да останете пасивни, насочете енергията си към нуждите на дома и близките.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Един от силните ви и успешни дни за месеца. Ще постигнете максималното в средата, в която се намирате. Енергията ви търси поле за изява. Не се самоограничавайте, водете преговори, търсете съмишленици и спонсори и инвестирайте в паралелни на бизнеса ви дейности. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. До утре на обед подпишете нови договори и установете нови връзки.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Успешен и активен ден, в който намирате начин за излизане от кризата. Добре е да се сключват нови договори, да се водят преговори, да се участва в търгове и конкурси и във всеки момент да се търси по-добро място за развитие в личен и бизнес план. Не бързайте да отказвате на предложения и покани. Натоварете се физически. Освобождава се огромна творческа енергия.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Време е да преборите комплексите и страховете. Тези, които се опитват да ви сплашат също се движат в стресова ситуация. Енергията ви се активизира, канализирайте я в активни и целенасочени действия в желаната посока. Ако останете пасивни енергията ви ще се вкисне в някой орган и ще ви разболее. Време е за признания. Нищо важно не задържайте в себе си.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е важно да градиш и надграждаш, а не да рушиш създаденото с мъка. Представете си ярко линията на действие и поведение, в която ще се движите и я следвайте неотклонно. До вечерта енергийният ви потенциал нараства и помага да се справите и с най-тежките задачи. Направете жестовете, които близките очакват от вас. До утре на обед мислете и действайте с голяма амбиция.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Подпишете нови договори. Уредете си среща с бъдещи и настоящи партньори. Денят е високо енергиен, всеки търси поле за изява и съдружие с подходящите хора. Може да се споразумеете по спорните въпроси и да вземете устройващи и двете страни решения. До утре на обед изкачвате висок връх в кариерата.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес младите и старите трудно се спогаждат и още по-трудно работят заедно. Очертават се битки на поколенията. По-мъдрият ще отстъпи, за да има мир и любов. Не нарушавайте правилата. Не се товарете прекалено физически. Опитайте да преразпределите роли и задължения, но по един дипломатичен начин. Изливайте любовта си към околните и никъде не отивайте без подарък.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Гонете си целите, кандидатствайте за субсидии и се рекламирайте по всички възможни начини. Сключените договори ще са с голяма перспектива. Направете заявки и резервации. Ще ви правят отстъпки от цени на доставки, стоки и услуги. Може да привлечете нови партньори и инвеститори към пряката си дейност. Действайте без протакане.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес се събужда енергията Кундалини във всеки от нас. Ще почувствате прилив на сили и може да осъществите полезни връзки. Дейставайте активно, пасивността в такъв ден направо може да ни разболее. Натоварете се физически, помогнете и на приятел да се изправи, да преодолее кризата в личен и здравословен план и да се справи със задълженията си. Правете това, за което ви молят.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес и за родените във втората декада няма да има мир и спокойствие. Не се опитвайте да избягате от задълженията си, но това не значи да поемате цялата тежест на професионалните и семейни дела. Влизате в преразход на сили и средства. В ден като този ще си дадете сметка кой и доколко държи на вас, колко ви обича и подкрепя. Дано не се окажете сами в битката с кризата.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от силните ви дни, в който с лекота получавате нещо, към което отдавна се стремите. Символ на деня е корона чакаща ни на върха на планината. Един ще дочака признание за труда си в миналото, а друг ще получи съдействие за изява в ново поприще, което ще го направи известен. Използвайте всички предложени варианти. Връщат ви дълг или направените в миналото услуги.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 3-ка не губете време, действайте активно в желаната посока и ще си осигурите по-добър живот. В момента в хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Трудно ще се пренастроите, но ако искате да печелите добре, да живеете сносно и да обезпечите бъдещето на семейството си направете решителна крачка в нова посока. Стоите пред златна мина от възможности, но и рисковете са големи. Жертвите ви ще са по-малко от преимуществата, действайте.

Родените днес никога няма да са бедни. В пустиня да попаднат, вода ще намерят. Където и да отидат ще намират начини да печелят добре и да са на върха на хранителната верига. Проблемите им идват от консервативната среда, в която идват и в това, че родителите им понякога няма да ги разбират. Ще имат трудно детство. Подкрепяйте ги, насърчавайте ги без да ги ограничавате много.