Хороскоп за вторник, 20 април

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Имайте търпение. Късметът ви днес се е успал. До обед може да изпаднете от една класация и да срещнете откази или организирана съпротива. Но от обед навлизате в силен период и по два дни ще постигнете напредък в работата и в деловите задачи. Символ на деня е фонтана от преливаща енергия. Намирате тайни и явни източници на сила и ресурс. Заемете се с благоустройството на дома.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед са вероятни удари и неприятности, които ще объркат програмата ви. Родените до 1 май са в неблагоприятна позиция. До вечерта е важно да започнете с преустройствата, които отдавна сте замислили. Дори и да не искате ситуацията ще ви наложи някои промени в графика и отношенията. Претенциите се увелечават както от ваша страна, таки и от страна на другите към вас. Ще е трудно.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Вече сте в сатурнова дупка. До обед следете знаците, не се впускайте в съмнителни начинания, а и уговорените срещи ще се отлагат или протичат против уговореното. Не отстоявайте мнението си на всяка цена, може би в нещо бъркате. Следобед се заемете с дейности и проекти, които ще осигуряват стабилност в семейния ви и професионален живот. Разширявате влиянието си в средата и в бизнеса.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят започва с конфликт и неприятност, но до обед ще овладеете ситуацията и ще намерите път за разрешение на всеки проблем. Заемете се с ремонти и строителни дйности и с всичко, което ще донесе разширение и подобрение у дома. Време е да помислите и за нов офис. Днес може да откриете търсената база и терена, на който ще се развивате в бъдеще. Край с изчаквателната политика.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед сведете рисковете до минимум. Както и да постъпите ще направите грешка и ще бъдете ощетени. Очертават се и инциденти. Останете където сте и не водете битки за каквото и да било. Ден за активен отдих. Поддържайте и укрепвайте семейните връзки. Включва се каналът на кармичната родова памет. Изпълнете дадените в миналото обещания. Започнете отлагани ремонти.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

3

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Този ден ви осигурява възможност да се устроите на нова база, да намерите по-добра и доходна работа и да се преместите на по-добро място за живеене. Осъществете полезни връзки, търсете майстори и започнете нужните ремонти и разширения. Продължете в посоката, в която сте тръгнали несъзнателно. Може би там ще срещнете и любовта. Ден за пътувания и командировки.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят е благоприятен за преместване, за работа със земята и за покупка на инвентар. Контролирайте чувствата. Взимайте решения след разумна преценка. Следобед навлизате в силен период. Подсигурете си базата, на която ще развивате новите дейности. Сега е момента да се преориентирате. Не продължавайте в посоката, в която до момента имате само разходи и конфликти.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

От днес до 22-и в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. До обед ще има ситуации, които ще ви извадят от равновесие и може да променят избора ви. Старайте се да не взимате прибързани решения. Нищо важно не започвайте просто на инат. Днес и мнението ви може да е погрешно. Съобразете се с желанията и с думите на близките. Не се препоръчват и сърдечни интервенции.

4

Работа

3

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед контролирайте играта на чувствата и не бързайте да приемате първото предложение. С напредването на деня ще получите много по-изгодни предложения и ще се свържете с партньори от по-високо ниво. До 23-и на обед може да сключите допълнители договори. Не се отказвайте от странични предложения. Може да работите едно, а доходите ви да започнат да идват от друго.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До обед не се намесвайте в работата и в живота на другите, за да не провокирате намеси в своя. Следобед навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Лесно ще си извоювате професионална и лична самостоятелност. Преговаряйте за повишение и нови договори при  подходящи за ситуацията условия. Подкрепете тези, с който може да направите съдружие.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

От днес и Луната от Лъв ще се включи в конфликтните ви аспекти с планетите от Телец. Плановете ви за пътувания се променят. Влизате в преразход на сили и средства. Щадете сърцето. Здравето е нестабилно. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Контролирайте емоциите, сдържайте нервите и не позволявайте да ви предизвикват. Смирете апетитите и в любовта.

4

Работа

4

Пари

3

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес здраво хващате кормилото и карате в желаната от вас посока. Ако вече се усещате силни   насочете водените преговори в изгодна за вас посока и до утре подпишете желаните договори. Може да намерите подходяща работа и да изкарате допълнителни пари. Не бързайте да прекратявате деловите отношения на старото място. Може да ви е трудно, но в бъдеще ще имате двоен избор.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 2-ка е от особена важност да имаш до себе си доверени хора, да знаеш кого може да погледнеш в очите и на кого да се опреш. В момента сте на прага на тежък личен и професионален избор. Съветът е по-бързо да скъсате с всичко, което ви стопира, пречи и вреди. Днешният ден ще покаже слабите и силните ви места. Направете си изводите и не отлагайте промените.

В хорокопа на родените днес действа кармичен кръст между 6 планети. Това ще са деца с изключителни дарби и таланти, но се раждат във  време, в което трудно биха разгърнали потенциала си. Ще бъдат стопирани от семейната и обществена среда и трудно ще прокарват идеите си. Но да си знаете, че това са златни деца, никога няма да са бедни и ако ги подкрепяте в инициативите им и вие ще живеете добре.