Хороскоп за понеделник, 19 април

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

В първите часове на деня, Слънцето е в съвпад с Меркурий. Това е аспектът на гения-глупак, на хората които в този ден продават за жълти стотинки дарби и таланти. Кризата ви принуждава да се съгласите на ограбващи условия за работа. Важното свършете по най-бързия начин, Вечерта Слънцето ще напусне знака на Овена и една протекция ще си отиде от живота ви.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

За вас денят натежава от събития. Слънце и Меркурий навлизат в Телец и бързат на среща с Венера и Уран. Животът на родените до 1 май ще претърпи за часове или за няколко дни генерални промени. Ще направите важен ход, ще срещнете хора, които дълго ще останат в живота ви и ще получите предложение за работа, която може да се окаже оцеляваща и доходна в тези трудни времена.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед е добре за събрания на колеги и единомишленици. Уточнете позициите. Следобед не се занимавайте със сериозни дейности и не започвайте нищо важно. До утре на обед се движите в информационно затъмнение. Близки, приятели и колеги ще ви спестяват болезнени истини, но с това повече ще ви навредят. В момента е важно да знаете какви ги върши конкуренцията.  

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

От днес ще ви олекне. Слънцето и Меркурий навлизат в Телец и вече няма да ви гледат в негативни аспекти. Ще намерите нова работа, ще се окопаете на стабилни позиции и доходите ви ще нараснат. Тенденцията е към оздравяване на отношения и стабилизиране на връзки. До дни може да се обвържете с перспективни договори. За утре следобед планирайте важните си делови срещи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на генерални промени в живота на родените до 1 август. Слънце и Меркурий навлизат в конкурентния ви Телец и бързат на среща с Венера и Уран. Напрежението при вас ще нараства и до края на седмицата много връзки и ситуации ще се променят и може да излезат извън вашия контрол. От обед до утре на обед газите в мътната вода на интриги и предателства и всичко е за пари.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Уреденото днес ще донесе победи на 23-и. Има особена връзка в събитията от тези два дни. За родените до 1 септември съдбата ще прояви голяма благосклонност, ще им помогне да намерят нова работа, нужната им подкрепа и ресурси за бъдещите инициативи. От днес 4 планети ще ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Телеца. Няма как да не спечелите. Чакайте предложения.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес енергията се преразпределя с полза за вас. Слънце и Меркурий вече ще ви облъчват в хармонични аспекти. Постепенно ще се разрешат проблемите, които днес ви измъчват и вкарват в преразход на сили и средства. До обед подновете стопирани връзки и делови контакти. За следобед не планирайте нови срещи и не започвайте нови инициативи. Работата и дома са противопоставени.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Навлизащият Марс в Рак ще активизира личния ви потенциал, а навлизащите Слънце и Меркурий в Телец ще сблъскат интересите ви с тези на силни противници. Днес ще се определят граници и приоритети. Ще ви поставят условия, но и вие ще отговорите с агресия. Напрежението ще нараства. Очертава се опасна компроматна игра, която може да ви коства работата или любовта.

4

Работа

3

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес се включват енергии на финно ниво. Ще спечелят хората с дар слово и лично обаяние. Съвпадът на Слънце, Меркурий и Венера в златния Телец ще стимулира връзките в материален аспект, ще привлича за съвместна дейност тези, които творят с тези, които могат да ги финансират. Може да намерите спонсор за проектите си и да реализирате дълготрайни съвместни съюзи.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес Луната от Рак е в опозиция на Плутон от вашия знак. Сутринта не обсъждайте имотни и наследстевни дела и делби. Старайте се да обединявате силите и ресурсите на рода, а не да влизате в конфликти. Родените в първата декада са на път да спечелят дела и конкурси и да подобрят материалното си положение. В следващите дни ще се нуждаете от приятелско рамо и разбиране.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените в първата декада може да изпаднат от една класация и да загубят позиции в работата и в бизнеса. Четири планети от Телец ви облъчват с агресивни импулси. Обсадени сте от хора, които непрекъснато искат нещо от вас. Децата са неуправляеми, а партньорът пазарува без да прави сметки. Налага се да се плащат данъци и такси и да се правят неотложни покупки. Качвате кръвното.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Подновете контакти с партньори от миналото. Гответе се за старт на съвместни дейности. Днес добре познатото старо ще ви предложи по-добрите варианти за работа и съжителство. Следобед не започвайте нови връзки и не си определяйте първа среща. Контролирайте емоциите. Тази вечер навлизате в чужди води и може да позволите нежелани намеси в работата и в личния живот.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 1-а трябва да се стегнете, да се концентрирате в посока на най-важните си лични и бизнес интереси и да направите важна крачка напред. Започнете нова работа, насочете се към проспериращи в кризата дейности. Направете обстойно проучване на пазара и атакувайте желаните позиции. Родени сте да побеждавате и да управлявате потенциала на другите.

Родените днес ще са водачи на общественото мнение. Ще се изявяват още в ранно детство, а като пораснат ще имат и диктаторски наклонности. Родени са при съвпад на Слънце, Меркурий и Венера с планетата на новото време Уран. Ще работят в нови посоки на опитност, ще създадат своя марка в изкуството и личен патент в техниката и политиката. Родените на изгрев Слънце ще постигнат максимума още съвсем млади. Ще имат изключителни артистични и художествени дарби, ще създадат нов тип изкуство и няма да са бедни.