Хороскоп за 15 април, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за активни контакти и за активна състезателна програма. Може да се решите на важна стъпка и да започнете нова работа. Подпишете нови договори, уредете си среща с тези, с които смятате да работите съвместно. На маса и на чашка преговорите ще вървят гладко. И не забравяйте, че в този ден колкото и да изядете няма да напълнеете, така че не се ограничавайте.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на изгодни сделки. Отстоявайте позициите и убежденията си. Проявете цялата си творческа активност и ще постигнете целта. Не се притеснявайте за диетата, няма да напълнеете независимо колко и какво ще изядете. Проявете активно емоциите и чувствата си. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно. Ще привлечете важни за бъдещето си партньори, бъдете активни.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ако спазвате закона и предписанията днес може да направите голяма крачка напред в работи и дейности, които ви обезпечават, носят доходи и ви помагат да дръпнете напред. Водете преговори и сключете нови договори. Не се ограничавайте в храната, във връзките и усещанията. Доставете си радост за сетивата с хубаво похапване, днес не се пълнее. Чакайте и изгодни делови предложения.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Уредете си срещи, подпишете нови договори , стартирайте нов предмет на дейност и търсете хора, с чиято помощ да работите ползотворно. Водете принципна политика, не лъжете, ще излъжете само себе си. Ден за хубаво похапване. Диетите са вредни. Няма да напълнеете независимо колко ще изядете. Днес не е време да се спазват диети и ограничения и в любовта.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е добре да действате в две посоки. Поне в едната ще постигнете напредък. На втория фронт ще извоювате благоприятни позиции и екстри за близките и децата. Мислете и действайте в перспектива. Препоръчват се двустранни контакти. Може да се купи и продаде нещо на сметка. И непродаваемото преди ще стане търсена стока. Установените връзки ще са с голяма перспектива.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Това ще бъде един от успешните ви дни за периода, ако сте концентрирани над най-важното. Пътувайте, уредете си делови и лични срещи, приемете покани и поръчки, подпишете нови договори и не се съгласявайте на сделки в сивата икономика. Някой ви наблюдава и е готов на компроматна война. Подредете си документацията. Яжте без ограничения, днес не се пълнее.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

. Луната навлиза в Близнаци и заедно със Сатурн от Водолей образуват брилянтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Действайте активно, подпишете нов договор, търсете спонсорска и юридическа защита и ще я получите. Ден на успешни сделки и дейности на границата с риска. Прекрасно се усвояват нови знания и умения. Проявете творческа активност.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Доверете се на инстинктите. Тръгнете в посоката, който ви привлича, обадете се на тези, които искате да привлечете в деловия си или приятелски кръг. Ще сключите изгодни договори и ще ви предложат повече екстри отколкото на другите кандидати. Но в любовта очаквайте проблеми. От вчера Венера ви гледа в опозиция от Телеца. Всичко опира до пари и до техните липси.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в първата декада ще водят тежки преговори и трудно ще спечелят всяка битка. Водете принципна политика. Не лъжете и не заблуждавайте, ще ви отвърнат със същото. Защитете позицията на близките и доверени хора. Този ден носи проверка за приятелските ви и роднински връзки. Не се колебайте да влезете в битки за защита на тези, които обичате и цените.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Един от успешните ви и силни дни за месеца. Действайте активно, уговорете срещи, стартирайте нова дейност, търсете подкрепа и финансиране по държавни проекти и си стиснете ръцете за съвместно делово сътрудничество с нужните хора. Не нарушавайте принципите си, независимо какви изгоди ви предлагат. Не приемайте работа в сивата икономика. Днес много очи се вглеждат във вашите.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

С навлизането на Луната в знака на хармоничните ви Близнаци навлизате в тридневен успешен и стабилизиращ период. Днес е добре да уредите важни делови и представителни срещи. Явете се на конкурси и прослушвания, търсете контакт с евентуални спонсори и не отклонявайте покани. Може да бъдете избрани и предпочетени в тежка конкурентна битка. Ден на подадените ръце.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден за атака по всички фронтове на живота и пряката ви дейност. Подпишете нов договор, привлечете съюзници и сътрудници, обединете ресурси и интереси с доказани във времето партньори. Не се колебайте да защитите позицията на тези, с които ще вървите напред. Лагерите се оформят, предателите се изключват и отборът е готов за действие. Не е ден за диети, хапнете си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 6-ца е добре да се помисли за дом и семейство. Уредете отлаганите имотни и наследствени дела. Концентрирайте се над нуждите на дома и семейството. Чакайте придобивки и среща с голямата любов. До края на годината може да бъдете издигнати и на висока служебна позиция. Родените в края на Овена и началото на Телеца са призвани да управляват общественото мнение и да диктуват насоките на развитие на обществото.

Родените днес ще водят битки със закона, затова е добре да го познават. Може да ги насочите към правото. Ще действат силово, но ще привличат и силови играчи. Имат дарба в изкуството, музикални или певчески таланти, които ще развиват повече като хоби. Родени са за мениджъри. Неблагоприятно за раждане два часа преди полунощ.