Хороскоп за 13 април, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Активизирайте се, днес може да се спечели повече от обикновеното. Някои от подаръците на съдбата няма да оцените, а от други няма да сте доволни, но с времето точно те може да ви донесат щастие. Ден на случайността, а е казано, че в такъв момент Бог се подписва под псевдоним. Каквото и да се случи ще носи обезпечение на вас, на семейството и на съвместните ви инициативи.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

За родените в края на април този ден носи опасни връзки и тенденция към инциденти. Спазвайте правилата, не рискувайте излишно, не давайте и не взимайте заеми. Може да влезете в конфликт с родителите и децата. Не се препоръчва да си пасивен, но и необмислената и несъгласувана с близките активност ще ви изиграе лоша шега. Неблагоприятно за операции на щитовидна жлеза.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес пасивните ще претърпят поражение. Не оставайте работата си в чужди ръце. И ако до момента сте строили планове вече е време да ги реализирате на практика, за да не ви изпревари друг. Прегледайте инструментите и техниката, с която се налага да работите, направете нужните поправки и ремонти. Нещо, което много добре знаете, че е неизправно ще ви създаде проблем.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес отлепяте от дъното и може да направите силен и важен ход. Не стойте в очакване, вземете инициативата в свои ръце и направете първи предложението, което чакате някой да ви направи. Днес пасивните хора ще останат излъгани и ще бъдат изпреварени по пътя към целта. Не чакайте друг да ви върши работата, бъдете активни и целенасочени. Ден за преговори и важни участия.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Рисков ден с удари под кръста от страна на конкуренцията. Близки и приятели ще ви подвеждат. Не тръгвайте на път изморени или с неизправна техника. И ако в нещо не сте специалисти не се занимавайте с него. Очертава се трудна диагностика, мъчителни отношения с колеги и близки и проблеми с децата. Вероятни са и неприятности със закона. Спазвайте правилата.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

За родените в първата декада денят ще донесе неочаквани и благоприятни обрати. Късметът ще ви следва, надвивате конкуренцията. Тази вечер може да срещнете и любовта. От утре Венера ще ви гледа благосклонно и стимулиращо от знака на добре обезпечения Телец. Не оставайте работата и любовта си в чужди ръце. Придружете партньорите си в деловите им ангажименти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Край с изчакването и колебанията. Днес е важно да действате в посоката на личния си интерес. В противен случай конкуренцията ще ви измести от позицията, която по право ви се полага и с времето сте я заслужили. Колебаещият се и пасивен човек ще претърпи поражение. Не се самоограничавайте. Сега е момента да се преодоляват прегради и да се действа амбициозно.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

В този ден презареждаме батериите, активизираме се и усещаме прилив на сили. Пасивният човек в такъв ден може и да се разболее, ако не реагира на импулса за действие, за активно натоварване и умствена работа. Родените в първата декада може да влезат в конфликти с родители и деца. В момента Луна, Уран и Сатурн са в рисков аспект със Слънцето ви.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Близки родени в началото на Скорпиона и Лъва ще ви замесват в трудна ситуация, в която са били поставени от родените под Телец и Водолей. Гледайте да нямате работа с тези 4 зодии, които в момента излишно рискуват и може да ви въвлекат в проблеми. Проявете активност само в посоката, която е важна лично за вас. Днес във въздуха витае някаква агресия, контролирайте децата.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е важно да си активен, да не се отказваш да „захапеш кокала”, да се бориш за по-добро място в живота. Не се отказвайте от намеренията си независимо проблемите с конкуренцията. Ще извървите мъчителен път по различните инстанции, докато получите нужните документи и сертификати. Не се давайте без бой. Няма да е лесно, но до края на деня ще се похвалите поне с една победа.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят е рисков и проблемен за родените до 1 февруари. Не рискувайте. Очертават се проблеми с транспорта, конфликти с партньори, тенденция към раздели и неочаквано дистанциране за дреболии. В основата на всико ще са парите и по-точно техните липси. Луна и Уран от Телец са в конфликт със Сатурн от Водолей. Родители и деца не се разбират къде да вложат усилия и трудно спечелени пари.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес пасивността е вредна и опасна. Така позволявате на странични хора да се наместят в позицията и мястото определни за вас. Явете се на конкурси, защитете марката и личния си патент, не давайте излишни права никому. Вътрешната ви енергия нараства, може да се състезавате с по-силните от вас. И съдбата действа във ваш интерес елиминирайки преките ви конкуренти и врагове.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 4-ка натоварването ви ще е максимално, ще срещате затруднения при пътувания, ще се налага да работите извънредно и при трудни условия. Може да поемете и чужда отговорност и да се откажете от някои планирани екстри. 2022 ще ви донесе разширение, пътувания, възможност да тръгнете в нова посока и да намерите много по-добра и доходна работа.

Родените днес ще бъдат нестандартни личности, които ще нарушават различни обществени правила и юридически разпоредби. Идват на този свят с изявена артистичност и дарби, които ще ги направят богати. Ще открият нова пазарна ниша и ще имат много последователи. Неблагоприятно за раждане тази вечер два часа преди полунощ.