Хороскоп за 12 април, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Тръгнете в посоката, която ви привлича и усещате за правилна. Ако нещо ви се дояде бъдете сигурни, че точно такава храна е нужна на тялото ви в момента. И ако нещо ви притегля към определени хора и места, идете при тях. Ще се почувствате щастливи и ще намерите решението на въпросите, които ви вълнуват. Направете и чакайте любовно признание. Луната е в съвпад с Венера в Овен.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Съветът днес е да се вслушвате повече в гласа на интуицията, отколкото в съветите на ума. Ако чувствате притеснение и нежелание да се срещнете с някого не го правете. Ако определена храна не ви харесва изхвърлете я от менюто си, но ако ви привлича нещо, което сте си забранили не е зле да го опитате, защото организмът ви се нуждае от него. Доверете се на предчувствията си.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ще спечелите, ако се доверите на усещанията и действате по инстинкт. Добре премисленото и подготвено с близки и приятели може да не се реализира толкова успешно, колкото неочакваното ви хрумване. Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието. Контролирайте апетита и лакомията. И, ако попаднете в пещерата на Аладин вземете само лампата-универсалът, който ще ви даде всичко.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес вътрешното ви усещане и интуицията ви дават верни сигнали. Проблемът е, че не им се доверявате, а възлагате повече надежди на сметките, които е направил ума. Ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното. Ще изпитате неприязън към всичко, от което е добре да се откажете, а ще ви привличат точно нещата, които са важни, нужни и благоприятни за вас.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

За родените в третата декада този ден ще донесе повече любов и възможност да открият лечебно за тях място и човека, който да излекува душите им. Доверете се на интуицията и ако нещо ви привлече тичайте към него или нея. Усещанията няма да ви подведат и по отношение на храната. Днес е полезно това, което ви се дояде, а не това, което диетата или някой друг ви предписват.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е противопоказно да стоиш в пасивно изчакване някой да те насочи, да те финансира, да те подкрепи или подбутне в живота. Всичко, което свършите сами още утре ще ви донесе късмет и нови възможности. Време е да претворите мечтите си в дела. Не оставайте в старта позиция, направете правата крачка в плана, който сте направили преди. Препоръчва се интензивно физическо натоварване.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в третата декада днес правят рисков ход, особено ако не се доверяват на усещанията си. Сетивата ви предупреждават за опасност. Ще почувствате някаква антипатия към неблагоприятни за вас хора и нежелание за действие в дадена посока. Останете където сте. Ако нещо ви привлича, това е знак, че е добро и може да ви донесе успехи и придобивки. Яжте само това, което ви се дояде.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. С някакво шесто чувство ще усетите кое е полезно и кое е вредно за вас, за близките и децата. Направете избора си със сърцето. И ако неусетно тръгнете към някого не се стопирайте, изборът ви със сигурност е правилен. Не вървете против себе си, ако нещо ви е неприятно. Доверете се на усещанията на тялото, то знае кое да избере.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ако днес се вслушвате в гласа на интуицията ще направите правилен избор във всяка една ситуация. Ако нещо ви се дояде сгответе си го, ако искате да видите някого, обадете му се, но ако нещо ви е неприятно не го започвайте и правете. Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието. Отварят се големи апетити, но трябва да сте избирателни и да ограничите неприятните контакти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес и за родените в третата декада няма да има спокойствие и мира. Вървите към конфликти и изневери, но не само в любовта, а и на собствения си модел и начин на живот и поведение. Ще се събудите с усещането как е правилно да се постъпи, но ще постъпите различно и ще сбъркате. Не позволявайте друг да диктува правилата на

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Дълбоко интуитивен ден, в който напълно може да разгърнете потенциала си, ако се доверите на първото впечатление и усещане. Тръгнете в посоката, която душата ви отдава е избрала. Не си позволявайте компромиси в чувствата, храната и дейностите, които започвате или развивате. Едно неприятно чувство ще покаже къде не ви мястото, а приятното ще ви накара да останете за дълго.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Събуждате се с ясното усещане за добро и зло, за полезно и вредно. Доверете се на интуитивните сигнали и ще избегнете грешен избор. Луната в съвпад с Венера провокира чувствената ви и емоционална природа към неразумно поведение. Отложете за утре срещите, от които очаквате много. Днес е важно да разберете кой какво иска и какво е в състояние да ви предложи. Изчакайте с избора.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

3-ката като лична година ви активизира в търсене на по-добро място за развитие, за работа и любов Търсете новата база, на която да разгърнете творческия си потенциал. Личното ви хоби може да започне да носи доходи. Всяка странична дейност ще отваря нови хоризонти. В момента опитвате да се приспособите към новите условия. Не се отказвайте от предложените ангажименти. 2022 ще е година на големи натоварвания и отговорности.

Родените днес ще бъдат много добри дизайнери и диагностици. Ще работят в полето на няколко изкуства и ще изпробват нови техники и технологии. Имат силно развито чувство за полезното и вредното. Родените на обед ще добият власт и слава, но ще имат шанс само за един брак. Неблагоприятно за раждане малко преди полунощ.