Хороскоп за 10 април, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес се движите обсебени от някаква идея или от чуждо влияние. Работете в полза на близките и децата. Може да купите имот, който семейството ви ще харесва повече от вас. Не позволявайте да ви въздействат странични фактори. В момента мнението на близките ви хора и най-важно и меродавно. Пазете очите, следете кръвното. Не планирайте за утре важни начинания.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за брокерски инициативи. Може да намерите търсения терен за развитие на новата си дейност и бизнес инициатива. Направете огледи, пазарете се. Нищо важно не отлагайте за утре, когато в много посоки ще ударите на камък. Днес е добре да се посеят семената на новия разсад, да се проведат прочистващи тялото и душата процедури. Време е за диети. Ограничете и вредните контакти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед правете огледи и разузнавайте в територията на конкуренцията. За следобед отложете важните разговори. Денят е с хармонична енергетика стимулираща новите ви начинания и даваща възможности за успех в непозната до момента посока. Влезте и в ролята на брокер, помогнете на приятел в търсене на ново жилище или офис. Ден на заземяване на по-добри позиции.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Предстоят три дни, в които 4 планети от Овен ще са в конфликт със Слънцето ви и с Плутон от Козирог. Ще се наложи да взимате отговорни решения, от които ще зависи не само бъдещата ви работа, но и семейните и приятелски връзки. Днес ще се почувствате ощетени и може да направите прибързан ход. Родените в първата декада е добре да уредят собствености и наследствени проблеми.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден за брокерски инициативи. Огледайте лично терени и имоти. Може да подсигурите и децата с жилище или с помещение за работа. В тези дни може да откриете мястото или човека, които търсите отдавна. Хора в затруднено положение ще ви правят услуги и ще дават отбивки от цените на договорените покупки и услуги. Нещо търсено отдавна се появява и в личния ви живот.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят е благоприятен за брокерски инициативи. Продавате и купувате с печалба. Приятел ще помогне да намерите имот или нещо друго търсено отдавна. Направете крачка към тези, които обичате и не оставайте нищо в отношенията неизяснено и неподредено. Сега е момента да се връщат дългове на внимание, да се стиковат позиции и интреси. Не подарявайте отрязани цветя.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в първата декада днес са на прага на важен избор. Уредете наследствени дела, може да капарирате имот. Ще ви притискат със срокове и изисквания. Ще се наложи да отстъпите от позициите си. Денят е обсебващ, ще трябва да се съгласите с нечия оферта, която може и да не е толкова изгодна за вас, но пък ще оправи някои отношения. Нищо важно не отлагайте за утре.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Благоприятен ден за имотни сделки и покупка на недвижимост. Направете огледи, може да намерите и терен за развиване на нова търговска дейност. Родените в третата декада вървят и към смяна на местоживеене, а родените в първата ще имат емоционални и любовни притеснения, които ще се разрастват в следващите дни. Постарайте се да удовлетворите желанията на близките.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в първата декада днес ще заемат важна позиция, ще си осигурят нужната материална база за работа и личен живот. Може да намерите отдавна търсеното жилище и помещение за офис. Някой ще изкара пари и от всякакви брокерски инициативи. Влезте в ролята на посредник между двама и от двете страни ще получите облаги, пари и подкрепа в бъдеще. Днес пиете мляко от две крави.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес родените в първата декада дават предимство на нуждите на околните, на близките и децата и по някакъв начин неглижират своите интереси в здравословен и професионален план. Пазете очите, не стойте дълго пред компютъра. Кръвното варира, не се претоварвайте. Добре е да се направят огледи на имоти. Засейте семената на новата реколта. Започнете прочистваща диета.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Разгледайте пазара на имоти, може да се включите с успешна оферта и сделка. Подкрепете и инициативите на децата. Днес може да направите изгодна инвестиция и да си обезпечите живота. Рекламирайте се по всички възможни начини. Приятели ще ви насочат към нещо търсено отдавна. Не отлагайте преговорите за утре, когато тъмни сили ще се намесват в избора ни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Свикайте семейния съвет и уточнете имотни и наслествени делби. Денят е благоприятен за огледи на терени и за уреждане на роднински спорове. Днес посяваме и семената на бъдещата реколта. Може да получите откровение и да решите спорен въпрос. Енергетиката е пречистваща и зареждаща. Взетите решения ще изчистват отношенията ви с партньори, ще внесат ред и разбирателство у дома.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 1-ца е важно да се стартира нов предмет на дейност, да се започне нова работа, нова учебна и тренировъчна програма и да се промени начина на живот. Времената вече се други, изискванията на средата също, напаснете се на ситуацията и търсете ново място за развитие и бизнес. В новия път ще имате и много последватели.

Родените днес са призвани за водачи. Ще имат свой самостоятелен бизнес, който ще се развива успешно и може да им донесе материални успехи и слава. На базата на наследен имот ще развият проспериращи дейности. За тях е лесно да постигнат и най-трудното за другите. Стимулирайте амбициите им и не се опитвайте да им налагате своето виждане за нещата от живота.