Хороскоп за 9 април, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес може да се постигне много. Залива ви творческо вдъхновение. Ще намерите начин да се справите с проблемите и да продължите напред. Пътят ви криволичи между желанията и претенциите на околните и личните ви амбиции. Не се стопирайте независимо каква преграда ще срещнете. До вечерта ще намерите изход от трудна ситуация. Планирайте пътувания и делови срещи.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес сме разделени на два лагера по бреговете на реката от възможности. Вие попадате в по-добрата среда и компания и работата ви потръгва. Сключвате успешен договор, получавате подкрепа или субсидия. Не се отказвайте. Ако на едно място не ви се „отвори парашута”, на друго ще ви приемат с овации и ще постигнете повече отколкото предполагате. Препоръчват се водни процедури.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Рисков ден за родените във втората декада. Марс от вашия знак сключва пречупващ апект с Луна и Нептун от Риби. Ще ви отровят живота нечии фикс идеи. Засилва се алергичната ви реакция на физическо и душевно ниво. Трудно ще издържите на нечии претенции. Ще направите рязък завой в личната си политика и още утре работата ви ще потръгне. Върнете си дълговете и посадете нещо.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Това ще бъде може би най-успешният ви и хармоничен ден за периода. Лесно ще постигнете каквото сте намислили, ще получите подкрепа в труден момент и ще привлечете съюзници. Ден на реката от възможности, които използвани умно и добре ще ви отведат към морето на големите ви надежди, желания и очаквания. Близо до вода ще получите неочаквано прозрение и вдъхновение.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес преградите по пътя са лесно преодолими. Тенденцията е от раз да решите някои от проблемите, а по трудните да заобиколите или поставите под обсада. Може да се започнат юридически дела или да се приключат такива. Планирайте старт на нови дейности днес и утре. Може да намерите и ново помещение или обект, в който да развивате новата си търговска дейност.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените в третата декада стигат предела си на търпимост. Денят се свързва със стихията на водата, която е по-силна от огъня. Може да се решите на действия, които рушат преградите и установените порядки в отношенията. Вероятни са раздели и поставяне на ултиматуми там, където нещата вече са извън контрол. Пазете се от травми, спазвайте предписанията за безопасност.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Вдъхновен ден, в който може да прозрете в бъдещето, да напипате вярната посока и да постигнете напредък в преговори и връзки. Ако срещнете проблеми в отношенията с околните постъпете дипломатично. Ден на реката, а тя прави красиви завои, когато срещне преграда. Старайте се да запазите връзките си, а не да ги излагате на риск с излишни конфликти. Всички сме изнервени.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Един от най-силните ви дни за месеца. С лекота ще извоювате позицията, която ви е нужна. Ще получите дължими услуги, пари или подкрепа в труден момент. Отварят се пътувания и възможност за преместване на по-добро място за работа и живот. Гонете се целта, независимо, че пътят ви към нея няма да е права линия. За да постигнете желаното, трябва да подкрепите чужди амбиции.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Движете се дипломатично, избягвайте острите камъни на спора и използвайте всеки удобен момент за набиране на скорост в посока на личните ви амбиции. Нищо няма да става по лесния начин. Конкуренцията е голяма, а и нечии протекции едва ли ще работят във ваш интерес. Не приемайте и не давайте съвети. Утре бързо ще подредите нещата и ще си вземете своето. Планирайте сделка с имот.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не пропускайте шанса си. В този ден енергията ви се активизира и търси поле за изява. Ще преодолеете препятствията, ще намерите изход от неприятна ситуация и може да получите и уредите нещо, към което отдавна се стремите. Символ на деня е реката от възможности. Не взимайте крайни решения. Реката е най-бърза в средата. Обединете сили, ресурси и интерси с подходящите хора.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Един вдъхновен и дълбоко интуитивен ден. Ще се събудите с някакво прозрение и озарение за правилната посока. Ако действате активно до вечерта ще постигнете поне една важна цел и ще получите отговор на молби и запитвания. Може да се включите в съвместни инициативи и да привлечете доверени партньори и спонсори към личните си проекти. Доверете се на усещанията си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от най-благоприятните ви и успешни дни. Символ е реката. Всичко може да тръгне като по вода. Задвижете най-важните си дейности и проекти. Търсете нови пътища за развитие, кандидатствайте за субсидии и не се отказвайте, ако срещнете преграда. Доверете се на интуицията и ще намерите изход и от най-тежките си проблеми. Близо до вода ще получите творческо вдъхновение.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 9-ка е време да се направи личностна и професионална инвентаризация и разбор на връзките. Прекъснете отношения, които ви вредят, пречат и спъват в пътя напред. Вероятно е да се разделите с една безперспективна работа и връзка, за да може да намерите нещо по-добро. На няколко пъти и по различни поводи ще отивате към приключвания и раздели и дано от живота ви си отиде всичко вредно и разболяващо. 2022 ще ви донесе ново начало.

Родените днес притежават изключителни дарби и таланти, но понякога те ще работят против тях, особено ако не успеят да контролират желанието да изпитват удоволствие чрез сетивата и да посягат към стимулантите. Ще имат някаква силна и болезнена връзка с родените около 10 март. Когато си наумят нещо никой няма да е в състояние да ги откаже от замислите им. Лесно ще се палят и лесно ще гаснат. Научете ги да не взимат прибързани решения. Тествайте ги за наследствена алергия. Неблагоприятно за раждане около полунощ.