Хороскоп за 8 април, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Колкото хора се съберат днес на дадено място, толкова и мнения и предложения ще има. Никой няма да отстъпва от позициите си, ще иска и претендира за неща, които в момента са неизпълними. Градусът на напрежението ще се покачва. Не е добре да се провеждат преговори и събрания. Само ще си загубите времето. Ще имат успех само двустранно проведените разговори.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Планирайте за този ден консултации със специалисти в интересуващата ви област на здравето или професионалните ангажименти. Не се препоръчват съвместни инициативи и работа в екип. Събранията насрочени за днес ще преминат в спорове и безсмислени разговори и няма да доведат до взимане на конструктивни и важни за всички решения. Отложеното за утре ще донесе подкрепа.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Съветът за този ден е да не насрочвате общи събрания. Настава голяма говорилня. Никой никого не слуша и така преговорите стигат в задънена улица. Ще имат успех само срещите на четири очи. Ако искате да постигнете разбирателство с други двама, преговаряйте поотделно с всеки. Лесно може да влезете в преразход на сили, средства и енергия. Бъдете избирателни във връзките.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби и отприщва творческото ви вдъхновение. Усамотете се, работете над личните си проекти и може да получите гениални прозрения. Днес е противопоказно да се работи в екип. Може да ви откраднат идеята и да ви отклонят от нещо важно и значимо лично за вас, за семейството и бъдещите ви планове. Дистанцирайте се от хорския шум.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на спорове, на проблеми във връзките или невъзможност да се разберете по спорните въпроси и да постигнете примирие с когото и да било. Както в баснята за орела, рака и щуката всеки дърпа в неговата посока, а така работата зацикля. Не се препоръчва участие в колективни преговори и сключване на колективни трудови договори. Потърсете съвет от капацитет, но на четири очи.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес и утре Луна и Нептун от Риби заедно с Марс от Близнаци ще образуват тежки аспекти със Слънцето ви. Този ден ще ви вкара в спорове, ще ви натовари с чуждите проблеми и ще активизира отново междуличностната алергия. Качвате кръвното и адреналина. Очертават се критични моменти на всички нива. Не приемайте без проверка нищо което ви казват, дават и обещават.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на спорове, надвикване и надцакване. Не се включвайте в общия шум и в разправиите на околните. Не насрочвайте роднински срещи свързани с делби на имоти и наследства. С никого и за нищо днес не може да се разбереш, особено ако трети лица се включват непоканени в разговора. Противопоказно е да се работи и действа в екип. Хабите време и нерви. Ограничете контактите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят е благоприятен за двустранни преговори, за уточняване на партньорски отношения и позиции. Третият е излишен и ще навреди повече отколкото предполагате. Не коментирайте поведението и избора на околните. Не се впускайте в словесни битки. Днес е добре да се преговаря задкулисно и да се търси споразумение с точните хора. Афишираното и извадено на показ ще се провали.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

За родените във втората декада съдбата е приготвила изпитания и неприятни изненади, които ще объркат добре подредената им програма. Клюката върши мръсната си работа. Очертават се спорове на работното място и неприятни удари под кръста. Не се опитвайте да преговаряте с тези, които от доста време не разговаряте или мислите различно. Потърсете съвет от оторизирано лице.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на объркващи сигнали, на неприятности и разправии за дреболии. Където и да отидете ще се наложи да водите спорове, вместо тихо и кротко да се разберете. Всеки дърпа чергата към себе си, а така всички оставаме отвити и незащитени в кризата. Прекъснете вредни и разболяващи връзки. Започнете оздравителни процедури. Провеждайте само двустранни разговори и преговори.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Един от критичните и опасни дни за месеца, в който нетърпимостта е издигната като знаме, а агресията е повсеместна. С никого не може да се разберете. Влиза се в спорове, дори и за най-дребните въпроси. Не участвайте в съвместни дела. Ще спечелят соловите играчи и тези, които сами са си господари на парите или на безпаричието. Провеждайте само двустранни разговори.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и утре Луната е в Риби в съвпад с Нептун, но и в пречупващ аспект с Марс от Близнаци. Ще ви въздействат фикс идеи и фобии. Някой може да стане агресивен и да се опита на всяка цена да постигне каквото е решил заобикаляйки закона и мнението на партньорите. Контролирайте се. Не влизайте в скандали и конфликти с близките и децата. Ден на жабешкия хор в блатото на живота.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

8-цата като лична година ви вкарва в нова програма за работа и действие и определя нови приоритети. Добре е да се подпишат нови договори и брак, да се отиде към нови връзки и да се търси ново място за внедряване и живот. Постарайте се да затворите личния си и производствен цикъл. 2022 ще ви донесе ограничения и необходимост да се откажете от някои връзки и начинания, за да задвижите нещо много по-голямо и важно за вас през 2023г.

Родените днес и утре с Луна и Нептун в Риби съчетават борбеният и настъпателен характер на Овена с мечтателната и артистична рибешка природа. Това са деца с музикални, певчески и художествени таланти, които ще завладеят света с изкуството си и с личните си дарби. Трябва да се пазят от злоупотреба с лекарства, стимуланти и алкохол. Неблагоприятно за раждане малко преди полунощ.