0

З везди на световния шоу бизнес се оттеглят от светлините се прожекторите и се захващат с агробизнес, пише „Мирър“.

Звезди на световния шоу бизнес се оттеглят от светлините се прожекторите и се захващат с агробизнес, пише „Мирър“.

Музикантът Джонатан Бенджамин Гил напуска британската момчешка поп група JLS, която за пет години успя да спечели 24 милиона паунда, и се отправя към Кент, за да започне нов живот като фермер. В стопанството си има пуйки, кокошки и рядка порода свине.“Да работиш във ферма е много по-различно от това да се разхождаш по червения килим или да се качиш на сцената, носейки всеки ден различен костюм. Сега съм винаги с джинси и карирана риза“, споделя звездата. По-нататъшните му планове предвиждат разрастване на фермата, минаване към комерсиално отглеждане на елени или включване на алпака към стопанството. „Харесва ми живота във фермата, където всеки ден е различен“, казва певецът.

Актьори

35-годишният актьор Франки Мюниц, който изигра централна роля в ситкома „Малкълм“ изчезна от светлините на прожекторите след поредица от здравословни проблеми. Звездата страда от преходни исхемични атаки, известни като микро инсулти, и често влиза в болница. Вследствие на една такава атака получава значителна загуба на паметта и вече не може да помни репликите си. Заедно с жена си Пейдж Прайс сега той е собственик на магазин за зехтин в Аризона, а в Туитър посочва, че продукцията му е от най-високо качество.

Сериал

Бившата звезда на сапунената опера „Коронейшън Стрийт“, който изигра Мартин Плат – Шон Уилсън, пък се занимава с производство на сирене. Той основава компанията си през 2009 г. и сега произвежда синьото сирене Smelly Ha’peth, спечелило редица награди. Продуктът му грабна златния медал за най-добро сирене на Острова.