0

Д а оставят малко на въображението, като се разходят в прозрачни тоалети – това предприеха звезди като Зоуи Кравиц и Кендъл Дженър в рамките на дългоочакваното издание на Мет Гала тази година. Гранде събитието в света на модата традиционно се провежда в първия понеделник на месец май. Заради пандемията обаче галата се състоя на 13 септември, като маските се превърнаха в най-често срещаният аксесоар на червения килим. Въпреки това личните предпазни средства не бяха наложителни за звездите при позирането пред фотографите.

Да оставят малко на въображението, като се разходят в прозрачни тоалети – това предприеха звезди като Зоуи Кравиц и Кендъл Дженър в рамките на дългоочакваното издание на Мет Гала тази година. Гранде събитието в света на модата традиционно се провежда в първия понеделник на месец май. Заради пандемията обаче галата се състоя на 13 септември, като маските се превърнаха в най-често срещаният аксесоар на червения килим. Въпреки това личните предпазни средства не бяха наложителни за звездите при позирането пред фотографите.

Като модерен прочит на една от най-популярните визии на Одри Хепбърн – така Дженър представи тоалета си, дело на „Живанши“.

Снимка: Инстаграм

Освен с културната препратка, той спечели вниманието и с това, че представя на показ бельото на модела. Вниманието върху себе си прикова и по-голямата сестра от клана - Ким Кардашиян, която се появи на червения килим в черно буквално от главата до петите.

Снимка: Инстаграм

С прозрачна рокля дефилира и Зоуи Кравиц. Дъщерята на Лени Кравиц заложи на Saint Lauren, като също не се свени да се покаже по прашки. С прозрачен тоалет, макар и в черен вместо в телесен цвят, се появи любимката на тийнейджърите Оливия Родриго.

Мет Гала 2021 не бе лишена и от социални и политически послания. Такова направи моделът Кара Делевин. Вместо с пищна рокля, тя се появи на събитието в Ню Йорк с бял костюм на „Диор“. Горната част на тоалета напомняше на спасителна жилетка, а върху него красавицата бе изписала призива си за край на патриархата.

Снимка: Инстаграм

Каролин Б. Малоуни също заложи на послание - „равни права за жените“, бе лозунгът, който присъстващите четоха буквално от роклята й.

Този вид тоалет пък съвсем не бе запазен само за дамите тази година, като в такава блесна и комикът Пийт Дейвидсън.