0

К ак различните представители на зодиака посрещат Новата година? Как се приготвят за празника, суетни ли са и какви са като компания, раздават ли се на купона-четете в следващите редове.

Как различните представители на зодиака посрещат Новата година? Как се приготвят за празника, суетни ли са и какви са като компания, раздават ли се на купона-четете в следващите редове.

Овенът организира всички останали зодии за новогодишната нощ в своя апартамент, за да може да изпъкне максимално много, а и на следващата сутрин, когато е махмурлия, да може да спи до късно в собственото си легло.

 

Заветният час настъпва и гостите прииждат.

 

 Разбира се, погледите привлича Лъвът със своята визия, а това страшно много му харесва, защото се чувства център на купона. Но не за дълго. Водолеят подканва всички да танцуват и да пият, а Овенът само това и чака. Състезателният му дух се усеща страшно много на купони. Желанието му да е винаги номер едно веднага го кара да измисли някоя игра с надпиване, която целеустремено да спечели.

 Той е страшен играч на партита, защото е изключително първичен и веднага го избивана ласки и флирт. Но дори да иска да те заведе до спалнята, пътят до там със сигурност ще е осеян с хвалби и думата „аз“.

 Всички са хапнали, пийнали, имат настроение, говорят си и танцуват. Лъвът постоянно се изтъква и се хвали с нещата, които му са се случили през годината, а Ракът внимателно изслушва Рибите, които обожават някой да се грижи за тях.

 Освен Девата и Козирогът. Девата рядко се напива, защото е твърде разумна и вероятно ще кръжи над всички, наблюдавайки дали всичко е под контрол, въпреки че не е тя домакина. Спокойно можеш да пиеш в присъствието на Дева, защото знаеш, че ще има кой да ти държи косата и да почисти след това. А Козирогът в половината част от вечерта ще е твърде сериозен, хладен и намусен. Той е такъв работохолик, че нищо чудно на партито да свърши и нещо друго в последните минути на отминаваща си година. И не дай си Боже да направиш нещо, което не е по нравите на Козирога. Приготви се за забележки, намеци и много заядливи нападки. Но спокойно. Алкохолът му помага да се поотпусне. Само да не е решил да му отпусне края, че за това ще се говори дълго.

 Вероятно в началото на купона, редом до Козирога ще си седи кротко и мирно Скорпиона. Той ще съжалява най-вероятно, че се е вдигнал и отишъл на партито, където ще презира всички, които мрънкат и хленчат колко гадна е била 2018-та година. Но след няколко чашки ще му паднат задръжките. А с неговата магнетичност и сексапил, със сигурност ще си намери някоя нова тръпка. Но внимавай, той никога не забравя.

Близнаците няма да можеш да разбереш пияни ли са или не са по простата причина, че все плямпат. Не можеш да им затвориш устата, стават свръх общителни, но и флирта с тях си заслужава. Умеят го. Може да се горделиви и да завиждат, но те ненавиждат еднообразието и със сигурност около тях няма да ти е скучно.

На фона на многото счупени и бутнати неща от страна на Телеца под влиянието на алкохол,  Везните припкат от групичка на групичка и се вписват във всяка като Хамелеон. Само пазете алкохола от тях, защото напият ли се, стават изключително досадни. Нищо чудно, „без да искат“ да създадат някоя друга интрига, от която накрая те да излязат чисти. Но пък можеш да си сигурен, че ако стане някаква кавга или бой, именно Везните ще са тези, които ще успокоят страните и ще настане мир.

Ракът със сигурност в началото ще си седи кротко, ще си спомня с носталгия за отминалата година, ще го налегне миналото и ще се разчувства. Може и да пусне някоя сълза, но после със сигурност ще се реваншира на дансинга.

Както Скорпиона, Девата, Рака, така и Рибите винаги са готови за един дълбок и сериозен разговор, дори и на парти. Рибите се раздават много на купони. За тях това е бягство от реалността, така че със сигурност ще са страхотна партия със Стрелеца. Той може да ти каже в прав текст, че роклята с която си се облякла е страшно неподходяща или че си много досаден, но със сигурност знае как да се забавлява. Готов е на всякакви глупости и лудости, а ако искаш да си каже истината – напий го. Но нямаш много време, защото както и Близнаците, вероятно го чакат още няколко купони, на които ще се отбие.