0

П рез февруари най-накрая снегът дойде и при нас. Дали обаче всички се радват на бялата феерия около нас и как различните представители на зодиака се справят със снега, четете тук.

През февруари най-накрая снегът дойде и при нас. Дали обаче всички се радват на бялата феерия около нас и как различните представители на зодиака се справят със снега, четете тук.

Овен

Овена е огнена зодия и за него снега не е пречка да направи каквото поиска. Представителите на този зодиакален знак са страхотни авантюристи и обичат адреналина. Така че, нищо чудно да прекарат цял ден на снега с шейната. Те са свикнали да се забавляват по всяко време на годината, без значение от атмосферните условия.

Телец

Телците не харесват този сезон, защото е мокър, студен и мисълта, че трябва да излязат дори ги изнервя. От другата страна го обичат, защото са си в къщи пред камината на топло с любимия човек, а това за тях е най-хубаво прекараното време.

Близнаци

Близнаците са романтици. Разходките навън край снега им действат зареждащо и положително. Престоят ви с представители на зодия Близнаци край снега може да ви се стори като детска игра със снежни топки и въргаляне па снега. С една дума, обичат да се забавляват в снега.

Рак

Раците определено не обичат снега и зимните условия. В този период те обичат да си стоят вкъщи на топло и уютно. Те са домошари и предпочитат да сготвят нещо вкусно, отколкото да мръзнат навън.

Лъв

Лъвовете харесват този сезон. Те биха го прекарали в емоции с кънки и разходки в зимната приказка в гората. След всички тези изживявания биха се отдали на гореща вана и чаша червено вино.

Дева

Девите обичат да играят на снега, да правят снежен човек, да се замерят с топки. След цялата игра предпочитат да се приберат на топло, да изпият чаша чай и вечерта да изкарат прекрасна романтична вечер.

Везни

Везните предпочитат да излязат навън да се потъркалят в снега, задължително да си направят много снимки и веднага да се приберат на топло, защото не обичат студа много много. С удоволствие ще разгледат снимките от преживяното навън, сгушени на топло пред камината.

Скорпион

Като имате в предвид, че Скорпиона е най-страстната зодия, очаквайте да ви заведе на СПА почивка, където ще изживеете прекрасна романтична вечер, може би на свещи и с по чаша вино на фона на снежната покривка навън. Ще избере място с огромни прозорци, за да можете да се наслаждавате на студа, докато сте вътре на топло.

Стрелец

Стрелците са авантюристи и с тях бихте изкарали прекрасен ден изпълнен с приключения. Ще ви пренесат в страната на забавните игри и приключенията. Може да позамръзнете малко, но ще си изкарате чудесно.

Козирог

Козирозите предпочитат да изкарат зимната приказка и наслаждаването на снега в някое заведение с любимия човек. Те са изключителни традиционалисти и за тях това е най-доброто преживяване.

Водолей

Водолеите също предпочитат домашния уют. Обичат да си останат вкъщи на топло с чаша чай в ръка наблюдавайки снежинките навън, вместо да се мокрят и цапат в снега. Идеалната снежна вечер за тях включва чаша вино и любима книга до прозореца.

Риби

Рибите биха изкарали деня навън около огъня, дебело облечени или на зимната пързалка. В другия случай те обичат да пътуват и да се наслаждават на прекрасната зима, пеейки коледни песни. За тях това е удоволствие дори след като Коледа е минала.