ЗОДИАК: Какво очаква 12-те зодии в следващата седмица?

Седмичен хороскоп за 3 – 9 април

ЗОДИАК: Какво очаква 12-те зодии в следващата седмица?

Какво очаква 12-те зодии през следващите 7 дни? Кой ще е в печеливша позиция и за кого звездите няма да се наредят положително? Вижте седмичния хороскоп на Неда Иванова.

Овен 21 март – 20 април

На 3-и Меркурий навлиза в Овен. Може да купите нещо на сметка и да продадете непродаваемото. На 4-5-и не рискувайте. Агресията е навсякъде. 6-и определя нови правила, хората с комплекси ще останат на опашката. 7-и ви носи късмет и победа, постигате важна цел. 8-и е ден на разногласия, както у дома, така и на работното място. На 9-и тенденцията е всичко да тръгне като по вода. На тръгвате за едно, а се връщате с друго. 4-и е ден за проучване на предложения, съобщения  и възможности. На 5-и денят е свързан с насилието и с коренната реформа. Лесно се освобождават хищническите инстинкти. На 6-и до обед вървите към трансформации и промени у дома и на работното място. 7-и е ден на фатално привличане, особено в любовта. Вероятни са изневери. На 8-и колкото хора се съберат на дадено място, толкова и мнения и предложения ще има. На 9-и може да се постигне много. Залива ви творческо вдъхновение. Ще намерите начин да се справите с проблемите и да продължите напред. 

Телец 21 април – 20 май

За родените в първата декада 3-и носи късмет и  напредък. На 4-и и останалите ще се похвалят с победа поради споровете на конкуренцията. На 5-и до обед доминирате, а следобед може да изпаднете от играта. На 6-и лъсват личните ви комплекси. Може да ви изнудват. На 7-и не давайте никому незаслужени предимства и пълномощия. На 8-и проведете среща с учителите. 9-и идва с реформи. 3-и е ден за пътувания, за делови и приятелски срещи, за посещения на пазари и тържища. На 4-и символ на деня е златното ключе на познанието. Силата е в този, който е информиран добре и из основи е проучил важните за него неща и задачи. На 5-и денят се свързва с преследването и изгнанието. На 6-и Луна и Сатурн от Водолей са в конфликт с Уран от вашия знак. Не си правете планове без „кръчмаря”. НА 7-и ще се сблъскате с фатални обстоятелства и изкушения, ще срещате хора, които ще се опитват да ви отклоняват от целта. За 8-и планирайте този ден консултации със специалисти в интересуващата ви област на здравето или професионалните ангажименти. На 9-и сме разделени на два лагера по бреговете на реката от възможности.

Близнаци 21 май – 21 юни

3-и започва конфликтно но завършва с успех. Привличате нови партньори. На 4-и печелят добре информираните и тези, които имат очи и уши навсякъде. 5-и е рисков и конфликтен. Отварят се огромни апетити, ще водите тежки битки. На 6-и завладявате нова позиция. На 7-и приключвате един етап от развитието си. 8-9-и ви вкарват в игра с нови съюзници и правила наложени от друг. На 3-и може да не започнете по план, но до вечерта ще постигнете целите си и ще направите стабилизиращ ход. На 4-и денят се свързва със златното ключе на знанието и познанието, което ще отвори вратата към успеха за хората владеещи поверителната информация и знанието, което не се дава всеки ден и на всеки. 5-и е ден на крокодила, на желязната хватка и захапка. Ще се действа силово, безкомпромисно и без да се зачитат установените правила. На 6-и денят събужда огромни регенериращи сили. На 7-и стигате до успешен финал в преговори и съвместни дейности и подписвате важен договор и споразумение. За 8-и съветът е да не насрочвате общи събрания. 9-и е рисков ден за родените във втората декада.

Рак 22 юни – 21 юли

До 5-и Луната от Козирог задвижва кармичен кръст в хороскопа ви. Ще се наложат болезнени избори и ако не проявите активност ще бъдете изтикани в периферията. 3-и е добър за пътуване, а на 4-и ще се учат важни уроци. На 5-и ще се почувствате употребени, а на 6-и ще започнете генерални реорганизации в живота си. На 7-и постигате важна цел. 8-и е объркан, а 9-и отприщва нещата. На 3-и проблемите ще са повече за родените до 1 юли. На 4-и всеки ще научи своите уроци. За един ще са лесни, за друг болезнени и затормозяващи битието и съзнанието. 5-и е ден на крокодила Макара, който е изобразяван като полуптица, полуриба и полузмей. На 6-и огромна тронсформираща и преобразуваща сила е заключена в този ден. На 7-и е важно да гледаш само в посоката, която предварително си избрал и да не позволяваш да те разсейват, стопират и отклоняват от целта странични хора и фактори. На 8-и Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби и отприщва творческото ви вдъхновение. 9-и ще бъде може би най-успешният ви и хармоничен ден за периода. Лесно ще постигнете каквото сте намислили, ще получите подкрепа в труден момент и ще привлечете съюзници.

Лъв 22 юли – 22 август

От 3-и навлизащият Меркурий в Овен ще заформи стимулиращ за вас аспект със Слънцето и Венера. Очакват ви три дни на настъпателни и активни действия. Но на 6-7-и ще се наложи да поспрете, да пренаредите пъзела от задачи и очаквания, да се съобразите с нечие желание и мнение. Няма да мине без компромиси на 7-и, а на 8-и без конфликти и разправии за дреболии. На 9-и си взимате своето. На 3-и денят е добър за работа в екип, за взимане на колективни решения, за пътувания и делови срещи. На 4-и ще извлечете полза от сблъсъците на другите в полето на амбицията. Пазете си документацията. 5-и е ден свързан с насилието пораждащо коренни реформи. На 6-и в хороскопа ви действа стар кармичен кръст на планетни сили. Очертава се срив в отношенията, проблеми във връзките и конфликти на работното място. На 7-и родените в третата декада ще бъдат изкушени да тръгнат в нова посока или да подпишат нов договор. 8-и е ден на спорове, на проблеми във връзките или невъзможност да се разберете по спорните въпроси и да постигнете примирие с когото и да било. На 9-и преградите по пътя са лесно преодолими. Тенденцията е от раз да решите някои от проблемите, а по-трудните да заобиколите или поставите под обсада.

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в силен тридневен период. Срещите на 3-и ще определят нова програма за действие. На 4-и влизате в ролята на консултант и учител. На 5-и приключвате с успех стар ангажимент. Не влизайте в спорове. 6-и сваля на земята хората с комплекси, но на 7-и постигате целта, получавате награди, а дано и повишение. Подпишете нов договор. На 8-9-и не злоупотребявайте с лекарства и с чужди идеи. 3-и е ден на неустоимо движение напред и нагоре. 4-и е ден на знанието. Печелят добре информираните и тези, които имат достъп до поверителна информация. На 5-и важното за деня свършете по най-бързия начин. Към обед агресията вече е повсеместна, разгарят се хищнически апетити и никой с никого не се церемони. 6-и е ден на мечката и на мечешките услуги. Не се предоверявайте и не искайте помощ от тези, които е възможно да се възползват, да ви притискат и да ви навредят в бъдеще. На 7-и се прочистваме от шлаката както на душевно, така и на физическо ниво. На 8-и и 9-ти Луна и Нептун от Риби заедно с Марс от Близнаци ще образуват тежки аспекти със Слънцето ви. 8-ми ще ви вкара в спорове, ще ви натовари с чуждите проблеми и ще активизира отново междуличностната алергия. На 9-и родените в третата декада стигат предела си на търпимост.

Везни 23 септември – 22 октомври

Първите три дни на периода ви вкарват в рискови ситуации. От 3-и Меркурий ще ви гледа в опозиция, а Луната навлиза в нехармоничния ви Козирог. На 4-и преговаряте старите уроци, а на 5-и търсите нова база и варианти за работа. На 6-и е време за нов изобр, а на 7-и за приключване на уговорените задачи. За 8-и не планирайте съвместни дейности. На 9-и направете решителна крачка напред. На Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Овена, а Луната от Козирог сключва пречупващи аспекти с него и със Слънцето на родените в първата декада. На 4-и сме разделени на учители и ученици. Имате да учите някои уроци, но и сами ще се наложи да влезете в разпоредителни и обучаващи роли. На 5-и любовта ще ви предложи неприятни изненади. Ден на огромните апетити. 6-и е ден за реформи, за търсене на нови хоризонти на изява и развитие. 7-и е ден на придобивки и награди за добре свършената работа. 8-и е ден на спорове, надвикване и надцакване. 9-и е вдъхновен ден, в който може да прозрете в бъдещето, да напипате вярната посока и да постигнете напредък в преговори и връзки. 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

3-и е ден за срещи и пътувания. На 4-и започнете нов курс на обучение. Ден за среща с учителите. 5-и започва с големи надежди, но ще завърши с фиаско за родените до 1 ноември. На 6-и е време за промяна и преместване. Очертават се раздели. На 7-и проблемите са за родените в третета дакада. Спазвайте закона. На 8-9-и работете за себе си докато другите губят време в дебати и разправии. 3-и е ден на неустоимо движение напред и нагоре към целта. 4-и е ден за затвърдяване на знания и позиции. Печелят добре информираните и тези, които имат добри съветници, верни последователи и лоялни партньори. 5-и е ден не хищниците, няма да има милост за тревопасните. Ще се действа манипулативно и от позиция на силата. 6-и е критичен и рисков ден. Старото си отива, променят се подредби и разпоредби, определят се нови правила и позиции. На 7-и всяко разсейване встрани от пътя ще ви коства много. На 8-и денят е благоприятен за двустранни преговори, за уточняване на партньорски отношения и позиции. 9-и е един от най-силните ви дни за месеца. С лекота ще извоювате позицията, която ви е нужна. 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предприетото на 3-и ще ви донесе пари, ползи и късмет. 4-и задава нова обучаваща програма както за децата, така и за вас. Не повтаряйте старите грешки. 5-и е конфликтен и агресивен, взимно си тровим живота. 6-и дава шанс да стъпите на здрава основа. На 7-и целта е лесно достижима. 8-9-и са конфликтни. Засилва се старата ви алергия или непоносимостта към някого и нещо. Вземете мерки. От 3-и Меркурий навлиза в хармоничния ви Овен и до 19 април заедно със Слънцето ще ви облъчват с хармонична и стабилизираща енергия. На 4-и денят е добър за включване в нова група по интереси. Стартират нови тренировъчни и информационни курсове. На 5-и агресията и манипулацията са си подали ръка и са подгонили голата истина. На 6-и оставаме в миналото разправиите. Баницата е поделена, всеки се опитва да се окопае на новозавладените позиции. На 7-и е важно да стигнеш до финала, да приключиш и поставиш на обсъждане работните си проекти, надявайки се на добра оценка. На 8-и за родените във втората декада съдбата е приготвила изпитания и неприятни изненади, които ще объркат добре подредената им програма. На 9-и се движете дипломатично, избягвайте острите камъни на спора и използвайте всеки удобен момент за набиране на скорост в посока на личните ви амбиции. 

Козирог 22 декември – 20 януари

От 3-и Меркурий навлиза в Овен и заедно със Слънцето и Венера ще утежнява положението ви в бизнеса и в любовта в следващите дни. До 5-и газите в тресавище от конфликти на служебна и семейна основа. 6-и идва с нужните генерални промени в начина ви на работа и живот. На 7-и постигате поне една цел. 8-и ви вкарва в разправии, но на 9-и намирате изход от ситуацията. На 3-и Луната от Козирог сключва пречупващ аспект с навлизащият Меркурий в Овен. На 4-и символ на деня е слонът Ганаша-покровител на мъдростта и знанията. В този ден късметът е на страната на мъдрите и знаещите. 5-и е ден на „мъртвата хватка”. Никой не пуска кокала и не е склонен на компромиси. На 6-и навлизаме в период на генерални промени в условията и в начина ни на живот. На 7-и ще се похвалите с победа, която може да е свързана с близък или приятел родени около 10-15 февруари. 8-и е ден на объркващи сигнали, на неприятности и разправии за дреболии. Където и да отидете ще се наложи да водите спорове, вместо тихо и кротко да се разберете. На 9-и не пропускайте шанса си. В този ден енергията ви се активизира и търси поле за изява.

Водолей 21 януари – 19 февруари

3-и е ден за делови контакти и търговия. Взимате важно решение, за което преди не са стигали сили. На 4-и е време за лични и обществени уроци. 5-и идва с разправии и неразбории. На 6-и не взимайте прибързани решения. 7-и ви носи късмет, успешни връзки, уреждане на юридически дела и договори. На 8-и не провеждайте събрания и не участвайте в групови изяви. На 9-и постигате максималното. На 3-и може да поставите личен рекорд и в непозната за вас или неизследвана област. На 4-и за вас денят се дели на две неравностойни половини. Отделяте време за обществени задачи, но наблягате повече на личните нужди. 5-и е ден на ненаситните апетити. Ако не нападнеш, ще те нападнат и атакуват на слабото място. На 6-и в хороскопа ви действат едновременно стимулиращи и задържащи аспекти. На 7-и Луната е в съвпад с Юпитер във вашия знак. Постигате нещо важно и значимо. Приключвате преговори и сключвате важна сделка. 8-и е един от критичните и опасни дни за месеца, в който нетърпимостта е издигната като знаме, а агресията е повсеместна. 9-и е един вдъхновен и дълбоко интуитивен ден. Ще се събудите с някакво прозрение и озарение за правилната посока.

Риби 20 февруари – 20 март

На 3-и търсете нова работа. Пътувайте, включете се в групови инициативи. 4-и помага да стигнем до корена на проблемите. На 5-и ограничете контактите, ще се водят тежки компроматни войни. 6-и е ден на революционни преустройства. Старото си отива, не се вкопчвайте в нищо и в никого. На 7-и всяка цел е достижима стига да се концентрираш. На 8-9-и Луната от Риби ни залива с вдъхновение. На 3-и ще имате трудна сутрин, но с напредването на деня пред вас ще се отворят широки хоризонти. 4-и е ден с тежки аспекти. Повтарят се стари грешки, но се учат и нови уроци. 5-и е ден на крокодила. Печели се с агресия, с натиск и манипулация. Подготвени са засади. 6-и е ден на откровение за бъдещето. Събуждате се с решение как да действате занапред, за да постигнете желаните за вас и за семейството ви резултати. На 7-и изкачвате поредното стъпало към успеха и постигате важна цел. На 8-и и 9-ти Луната е в Риби в съвпад с Нептун, но и в пречупващ аспект с Марс от Близнаци. Ще ви въздействат фикс идеи и фобии. 9-и е един от най-благоприятните ви и успешни дни. Символ е реката. Всичко може да тръгне като по вода.

 

 

 

 

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.