0

Ч есто казвате на любимия човек „Злато мое“! Вече имате възможност да докажете, че наистина е така! Изненадайте половинката с подобната на кюлче благороден метал опаковка на парфюмите REFAN INTENSE GOLD.

Често казвате на любимия човек „Злато мое“! Вече имате възможност да докажете, че наистина е така! Изненадайте половинката с подобната на кюлче благороден метал опаковка на парфюмите REFAN INTENSE GOLD.

Новият и атрактивен дизайн им придава луксозна визия и ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък. По-големия обем на флакона пък позволява любимият човек да го използва по-дълго и щедро, без да пести и да ви очарова с ухание.

Новите тенденции в света на парфюмите - „екстрийм“ и „интенз“ - различни от добре познатата класика, осигуряват бягство от скуката и завръщане към тайнството на природата. Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав, с акцентирана флорална свежест, или пикантни подправки, сочни плодови ноти, или подчертани топли дървесни акорди.

С REFAN INTENSE GOLD Вие не подарявате парфюм, а нови чувствени преживявания.

Тези ултрамодерни аромати напълно отговарят на модните тенденции и още повече подчертават собствения индивидуален чар, създават радостни емоции, подобряват настроението, повишават самочувствието.

Кой не иска да пръска чар и аромат на празника?!