0

Д нес нашият редактор е решил да го кара здравословно и затова изнамери за вас една лесна рецепта за сурови бонбони. С тях хем можете да почерпите гости, хем да зарадвате децата, като ги оставите да ги изядат на един дъх (стига да могат) без да се притеснявате, че няма да заспят след това.

Днес нашият редактор е решил да го кара здравословно и затова изнамери за вас една лесна рецепта за сурови бонбони. С тях хем можете да почерпите гости, хем да зарадвате децата, като ги оставите да ги изядат на един дъх (стига да могат) без да се притеснявате, че няма да заспят след това.

А ето е рецептата, взаимствана от сайта за лимецови продукти limec-bgagro.bg

Продукти (за 15-20 бонбона):

100 гр. сурови лешници
250 гр. фурми
2 с.л. семена чия
5 с.л. зърнена закуска от лимец (мюсли)
1 ½ с.л. кокосово масло
1 с.л. смляно ленено семе
3 с.л. кокосови стърготини + за овалване
сурово какао на прах или брашно от рожков за овалване

Начин на приготвяне:

С помощта на блендер смелете лешниците и фурмите до образуването на лепкаво тесто.

След това добавете всички останали горе описани съставки и разбъркайте добре до хомогенна смес.

Оформете бонбоните, като по желание можете да ги оваляте в кокосови стърготини, брашно от рожков, сурово какао на прах или с кокосово брашно, по ваш избор.

Да ви е сладко!