Затварят улица в Пловдив, заради гала вечер на операта

Затварят улица в Пловдив, заради гала вечер на операта

Движението на пътни превозни средства по ул. "Авксентий Велешки“ в участъка от ул. "Гладстон“ до ул. "Драган Цанков“ се спира тази вечер от 17 до 22 часа, заради началото на новия сезон на Опера Пловдив с празнична гала "Сърцето на Пучини, силата на Верди“, което ще се състои на открито пред Дома на културата "Борис Христов“ в Международния ден на музиката. 

Маршрутите  на автобусни линии  №1, 11 и 27 от вътрешноградския транспорт се променят, съобщиха  от ОП "Организация и контрол на транспорта“.

Линия №1 (АПК "Тракия" – кв. "Коматево"): от ул. "Васил Левски“ – наляво по бул. "Дунав“, надясно по бул. "Цар Борис III Обединител“, наляво по бул. "България“, надясно  по моста на Адата, бул. "Шести септември“, наляво по бул. "Източен“, надясно по бул. "Христо Ботев“, Бетонния мост и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока:  направо  по бул. "Христо Ботев", наляво по бул. "Източен“, надясно по бул. "Шести септември“, наляво по моста на Адата, наляво по бул. "България“, надясно по бул. "Цар Борис III Обединител“ и по маршрута , утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №11 (Биомашиностроене – Митница): направо по бул. "България“, надясно  по моста на Адата, надясно по бул. "Шести септември“, наляво по бул. "Източен“, надясно по бул. "Христо Ботев“, Бетонния мост и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: направо  по бул. "Христо Ботев", наляво бул. "Източен“, надясно по бул. "Шести септември“, наляво по моста на "Адата“, наляво и направо по бул. "България“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №27 (ЗХА "Родина" – кв. "Коматево"): от бул. "България“ – наляво по моста на Адата, надясно по бул. "Шести септември“, наляво по бул. "Източен“, направо по бул. "Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: направо по бул. "Христо Ботев“, наляво по бул. "Източен“, надясно по бул. "Шести септември“ , наляво по моста на Адата, надясно по Рогошко шосе и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Шофьорите на автобусите а предупредени да спират на всички обозначени спирки по променените маршрути.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.