Затварят Административния съд в Пазарджик заради дезинфекция

Затварят Административния съд в Пазарджик заради дезинфекция

Във връзка с усложнената епидемична обстановка, завишения брой на заразените с COVID-19 служители в Административен съд – Пазарджик към 18.10.2021 г. и извършване на основна дезинфекция в работните помещения, включително в служба „Регистратура“, от съда уведомяват, че съдът няма да работи с граждани от 11,00 ч. до 16,00 ч. на 18.10.2021 г.

Магистратите апелират гражданите да се възползват от съществуващата в Административен съд – Пазарджик възможност от извършване на справки по делата с отдалечен достъп – чрез сайта на съда и чрез Единния портал за електронно правосъдие. Желателно е информацията да се получава и на следните телефони:
· 034/40 72 10 – служба „Съдебно деловодство“
· 034/40 72 18 – служба „Съдебно деловодство“
· 034/40 72 26 – служба „Регистратура“
· 034/40 72 24 – служба „Съдебни секретари“
От съдебната институция апелират исканията, сигналите и предложенията, жалбите, протестите, молбите, исковете и приложенията към тях да се подават до Административен съд – Пазарджик чрез лицензиран пощенски оператор, куриер или електронен път, подписани с квалифициран електронен подпис на електронния адрес на съда: admincourt-pz@admincourt-pz.bg.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.