0

И стинската причина за отмяната на концертите на британската мегазвезда Адел в Лас Вегас може да не е COVID-19, а задкулисен скандал, подозира таблоидът The Sun, позовавайки се на собствени източници. Според изданието певицата люто се скарала с дизайнерката на шоуто Есмералда Девлин.

Истинската причина за отмяната на концертите на британската мегазвезда Адел в Лас Вегас може да не е COVID-19, а задкулисен скандал, подозира таблоидът The Sun, позовавайки се на собствени източници. Според изданието певицата люто се скарала с дизайнерката на шоуто Есмералда Девлин.

Девлин, която е работила по световното турне на Адел през 2016 г., не могла да се спогоди с изпълнителката относно оформлението на сцената и декорите за концертите. „Резултатът струваше милиони долари, но не можа да удовлетвори Адел и тя го каза на Ес. Нервничеше, паникьосваше се, отчаяно искаше всичко да бъде идеално“, казва вътрешният човек.

Преди дни Адел съобщи, че отменя участията си в Лас Вегас заради коронавируса. Тя твърдеше, че едва ли не половината от екипа й са се заразили с COVID-19, заради което не успели да завършат подготовката си за изявите. Според портала за новини от шоубизнеса TMZ обаче, ангажираните с шоуто служители на хотел Caesars Palace били здрави и в състояние да осъществят концертите.