0

М акар и без сняг по градовете, някои зодии мразят студа. Зимните дни не са особено любими на представители на пет астрални знаци, ето как преодолеят минусовите температури по-лесно.

Макар и без сняг по градовете, някои зодии мразят студа. Зимните дни не са особено любими на представители на пет астрални знаци, ето как преодолеят минусовите температури по-лесно.

Лъвовете са огнени, емоционални и влюбени в живота. Зимата ги заставя да прекарват повече време на топло вкъщи, а лъвът не е от животните, които обичат да се крият за дълго в бърлогата. Ето защо предствителите на тази зодия мразят зимата – тя ги подтиска и ги кара да се чувстват неудовлетворени от себе си.

Рибите са последният знак от зодиака. Жената риби е съвършено развита личност, която постоянно крои планове за бъдещето, интересува се от поне 5 неща едновременно и често може да бъде забелязана да разговаря с няколко човека. Тя е дейна и способна, а зимата я депресира, защото ограничава мащабните й планове. Как прекарва студените дни жената Риба? В очакване на лятото разбира се.

Няма нищо по-лошо от ядосан Скорпион. Е, може би има – измръзнал и ядосан Скорпион. Представителите на тази зодия буквално могат да побеснеят от ужас при мисълта за студа навън. Те стават раздразнителни и мнителни, а това не е добре за никого около тях. Скорпионите искрено мразят зимата и това определено им личи.

Всички останали зодии се справят добре със зимата - понасят леко студовете, без да превръщат снеговалежите в драма.