Обсъждат бъдещето на Сливен дистанционно заради коронавируса

Обсъждат бъдещето на Сливен дистанционно заради коронавируса

Заради наложените във връзка с пандемията санитарни мерки от общинската администрация на Сливен решиха заложеното обществено обсъждане на плана за интегрирано развитие през периода 2021-2027 да се проведе дистанционно във виртуална среда.

Във времето от 29 октомври до 19 ноември експертите ще представят в рамките на едночасови сесии стратегическата част на плана и основните предложения по приоритети, които общината ще се стреми да реализира през следващите 7 години. Те са изведени, като са взети предвид резултатите от проведените срещи с фокус-групи; от анкетното проучване; набирането на идеи чрез проектни фишове и обсъждането на резултатите от анализа на състоянието на общината и визията, приоритетите и целите за развитие.

Дистанционното онлайн-обсъждане става чрез приложението за видеоконференции – Google Meet .

За всички, които нямат възможност да участват е предвидена възможност след разглеждане на документите, качени в сайта на общината, да изпратят своите препоръки и забележки на електронна поща.

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.