Започва изграждането на кръгово при разклона за Мало Конаре и Огняново на пътя Пазарджик-Пловдив

Започва изграждането на кръгово при разклона за Мало Конаре и Огняново на пътя Пазарджик-Пловдив

Имам уверението на ръководството на Областно пътно управление – Пазарджик и на фирмата- изпълнител, че ремонтът на пътя Пазарджик-Пловдив ще бъде завършен предсрочно. За улеснение  на засиления трафик в този участък и желанието на жителите на селата Мало Конаре и Огняново поисках движението да бъде пуснато, след като бъде изградено и кръгово кръстовище  при отбивката за двете села ”.

Това съобщи кметът на община Пазарджик Тодор Попов след разговор с  ръководствата на Областно пътно управление – Пазарджик и на фирмата- изпълнител на ремонта на 15-километровия участък по пътя Пазарджик – Пловдив. Това беше поето като ангажимент и благодаря на Областно пътно управление – Пазарджик и на Агенция „Пътна инфраструктура“ за това, че откликнаха на тази наша молба.

Скоро започва изграждането на кръговото и след това пътят ще бъде пуснат, като амбицията на изпълнителите е това да стане предсрочно – преди крайния срок през юли“, допълни Тодор Попов. Община Пазарджик ще направи необходимото до тогава да приключи и ремонтът на околовръстния път на Пазарджик – бул. „Стефан Стамболов“.

„Тази обновена пътна инфраструктура ще повиши нивото на качеството на пътната мрежа в нашия град. Работи се непрекъснато и искам да уверя гражданите на Пазарджик, че на всички строителни обекти ще продължи да се работи и ще бъдат готови в сроковете, които са поети.“, заяви Тодор Попов.

Кметът на Пазарджик благодари на директора на Областно пътно управление – Пазарджик инж. Мая Шимбова, че е удовлетворила молбата му, фрезованият асфалт и от двата ремонтирани участъка да се предостави за нуждите на Община Пазарджик. Асфалтът ще бъде използван по заявка на кметовете на населените места за благоустрояване на улици в селата.
 

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.