Закуска за секунди: Пухкави и вкусни палачинки без глутен

Закуска за секунди: Пухкави и вкусни палачинки без глутен

Палачинките могат и да бъдат здравословни, така че не губете време, а си пригответе тези пухкави изкушения с бадемово брашно.

Продукти:

  • 125 г счукани бадеми или бадемово брашно
  • 60 мл вода
  • 2 яйца
  • 1 супена лъжица кленов сироп
  • ¼ чаен лъжица сол
  • 1 чаена лъжица олио 

Приготвяне:

Разбийте всички съставки с миксер или с телена бъркалка. Загрейте тиган на средна към висока температура. Намажете го леко с масло. Направете палачинките една по една, като печете от всяка страна между 3 и 5 минути. Сервирайте с пълнеж по избор.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.