0

С къпи блондинкофили, привет! Като явни стожери на модата и по-скоро на добрия вкус (защото сред нас моден експерт е само Преси, докато Гери счита за „мода“ дънките и oversize тениските), няма как да подминем новата тенденция в облеклото. Тя ни изправи косите почти толкова, колкото когато последно видяхме мъж със сандали и чорапи по улицата.

Скъпи блондинкофили, привет! Като явни стожери на модата и по-скоро на добрия вкус (защото сред нас моден експерт е само Преси, докато Гери счита за „мода“ дънките и oversize тениските), няма как да подминем новата тенденция в облеклото. Тя ни изправи косите почти толкова, колкото когато последно видяхме мъж със сандали и чорапи по улицата.

Краката и тук са под светлините на прожекторите. Този път „модата“ обаче държи да ни наложи схващането, че е особено оборотно да си загащим крачолите в обувките.

Спецовете ще ви посъветват – важни са обувките, които със сигурност трябва да имат токчета, за да се засили ефектът. Целта, струва ни се на нас обаче, е да изглеждаме като жени, опитващи се да прескочат кална локва...

Висшата мода – макар че това е barely “висша“, винаги се движи на ръба между абсурдния и добрия вкус. Логично е понякога да тръгва в погрешна посока. Когато обаче индустрията изисква от дизайнерите ежедневно да търсят все по-екстравагантни и луди идеи, то несъмнено смехотворните резултати се увеличават лавинообразно. А ето и някои от другите кошмари на модата, които не бихме препоръчали и на най-големия си враг:


С косми на море

Този морски тоалет не само е странен, но е и изключително грозен. Той е направен за представителките на нежния пол, но изобразеното тяло е мъжко, а козината по него граничи с животинската. С това облекло със сигурност ще изпъкнете на дефиле по плажната ивица, но не и в положителния смисъл. Може би идеята се крие в това, че ако все пак не намерите време за епилация, този бански ще е единственото, което минувачите ще забележат по вас.

Покажете бельо с прозрачни дънки

Търговците гарантират, че тези прозрачни панталони "ще накарат да се говори за вас", но все още не е ясно в какъв контекст. Според производителя дънките са незаменими за концерти на открито и за всякакви партита. Разбира се, при тях има уловка. Смелчагите, които се появят публично с подобен тоалет, трябва да заложат на стилно бельо. И със сигурност трябва да се отбият при козметик за кола маска, преди да влязат в ролята на Лейди Гага с това провокативно облекло.


Дънков памперс

Утопичната идея да сте с дълги дънки, но да ви стане топло и изведнъж те да станат къси вече е реалност. За съжаление обаче резултат не е толкова добър, колкото си мислите. Излезлите до сега подобни модели наподобяват зле направен каубойски панталон, а видът им е повече от отчайващ. Тези дънки изглеждат зле сглобени и още по-зле като махнете долната част, а крайният резултат прилича на дънков памперс.

Асиметрични дънки?!

Асиметрични дънки светкавично се превърнаха в моден хит през изминалата година. Те са дело на украинската дизайнерка Ксения Шнайдер, която разбуни духовете в социалните мрежи и предизвикаха купища коментари от страна на потребителите. Особеността на  артикула се състои в това, че панталоните с марка Asymmetric jeans са с един тесен и един широк крачол. За да се сдобиете с чифт от тези „сбъркани“ дънки, джобът ви ще олекне със скромната сума от 377 долара. Ние обаче се чудим как нещо толкова безумно става "хит"? Може да е оригинално, но определено дразни окото на един себеуважаващ се естет...