0

З дравейте, скъпи блондинкофили! Както се досещате, тази седмица се разписваме с участие в Сиестата ден по-късно. Може да сме руси и прекрасни, но и ние, като всеки простосмъртен, сме безсилни срещу настинките.

Здравейте, скъпи блондинкофили! Както се досещате, тази седмица се разписваме с участие в Сиестата ден по-късно. Може да сме руси и прекрасни, но и ние, като всеки простосмъртен, сме безсилни срещу настинките.

Главен виновник за това е времето. Всяка дама знае, че колкото по-плътна е една дреха, толкова по-малко се вписва в графата „джиджана“. Както всяка година, зимата ни изненада (макар да не е съвсем настъпила) и пренебрегнахме прогнозата за времето. Тук вина има и Емо Чолаков. Само той успяваше да грабне вниманието ни относно температурите с изрази от типа: „Вятърът ще ви отнесе, но вие не спирайте да се усмихвате!“. И така, вече две седмици гласът ни премина от режим „озвучаване на анимация“ към звук, наподобяващ рожба на Дарт Вейдър и Чобака.

Всъщност миналата седмица излезе новина със заглавие от типа „Експерти: Тази година вирусите закъсняват“. Алоо… Тези експерти сигурно живеят в Дубай или Лос Анджелис, защото тук всеки втори в метрото ходи с маска на лицето и я сваля само за да се издуха  звучно (с извинение за картинката, но истината невинаги е красива).

Спасение за нас може би има. Един колега ни изнесе двучасова лекция за ползата от греяното вино при настинките, след като ни захрани с мандарини (да ни подсилят, все пак са пълни с витамини). След всякакви хапчета, чиито имена звучат като на китайски, не ни остава нищо друго – ще пробваме това проклето греяно вино. Съветваме ви профилактично да си налеете и вие. От нас наздраве!

 

О, и един апел за финал: Емо, върни се!