0

В новата астропрогноза прочутият астролог Павел Глоба вещае за едни любов, за други работа и напрежение, а за трети – нерви. Но ето малко повече подробности от седмичната му прогноза.

В новата астропрогноза прочутият астролог Павел Глоба вещае за едни любов, за други работа и напрежение, а за трети – нерви. Но ето малко повече подробности от седмичната му прогноза.

ОВЕН

ЛЮБОВ **

На стандартния представител на зодията в момента не му е до романтика. Не намирате време за срещи с почитатели. Седмицата е подходяща за шопинг и за финансови сделки.

РАБОТА ***

Ще станете генератор на идеи, а колегите ще гледат на вас с респект.

ЗДРАВЕ *

Внимателно с електрическите прибори. Има такива периоди понякога – всичко, до което се докоснете, гори.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВ***

Не си струва да форсирате нови отношения, нека събитията се развиват по реда си. Може да купите нещо на добра цена или да извършите изгодна замяна. Не харчете обаче всички заделени средства, скоро може да ви потрябват. Бъдете малко по-икономични, не взимайте и не давайте пари назаем.

РАБОТА***

Периодът е добър за трудоустрояване.

ЗДРАВЕ **

Обличайте се подходящо за времето навън, голям е рискът да настинете.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВ****

Днес ще ви се наложи да проявите търпение и умение да изслушвате околните. Това се отнася до всички сфери на живота. През уикенда очаквайте гости: далечни роднини или приятели, които отдавна не сте виждали. Подгответе се за срещата. Самотните представители на знака ще получат шанс да намерят сродната си душа. Но за да се случи това, трябва първо да се откъснат от рутинните неща.

РАБОТА **

Може да се получи досадна грешка, ако не проверявате информацията по няколко пъти.

ЗДРАВЕ **

Благоприятно време за диспансеризация, запишете се за консултация.

РАК

ЛЮБОВ ***

В личния живот на представителите на знака са възможни промени към по-добро. Ако сте семейни - научете се да изслушвате партньора си и не спорете с него по всеки повод. През почивните дни ще се реши някакъв проблем, консултирайте се със специалисти. Въпросът в крайна сметка ще се окаже дребен.

РАБОТА ***

Успех за преподавателите, продавачите и инженерите

ЗДРАВЕ **

Пазете си сърцето, избягвайте стресови ситуации.

ЛЪВ

ЛЮБОВ ***

Време е да се запознаете по-отблизо със семейството на половинката си. По време на това общуване ще получите ценна информация. Седмицата е подходяща за решаването на финансови въпроси и купуване на коли. Само не и на кредит обаче, иначе ще е сложно да се измъкнете от финансовия капан. През уикенда организирайте пикник сред природата, това ще помогне да преодолеете психологическата умора

РАБОТА **

Научете се да отстъпвате за малкото, за да получите голямото. В основни линии това се отнася до общуването с колегите.

ЗДРАВЕ **

Започнете диета, излишните килограми ще отлетят бързо.

ДЕВА

ЛЮБОВ ***

Всичко ще се получава с лекота – и във финансово, и в емоционално отношение. Не се страхувайте да сбъднете мечтите си. За да избегнете разправии с близките, се въздържайте от резки коментари.

РАБОТА ***

Времето не е лошо за начало на нов бизнес, особено ако той е семеен.

ЗДРАВЕ **

Откажете се от мазните храни, иначе може да получите пристъп на гастрит.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВ ***

Ще ви се наложи да лавирате според обстоятелствата и да променяте плановете си, но иначе предстоящата седмица може да бъде определена като напълно успешна. Вероятно е романтично запознанство, но звездите не казват, доколко удачно би могло да се окаже то. Не е добра идея да се хвалите пред други хора за получена печалба или подарък.

РАБОТА **

Не се захващайте с нови проекти, по-добре проверете документите и поправете евентуалните грешки.

ЗДРАВЕ **

Благоприятен момент за спа процедури.

СКОРПИОН

ЛЮБОВ***

Не е време за светски мероприятия и шумни партита. Прекарвайте повече време у дома със семейството. Самотните представители на знака тази седмица ще се убедят, че любовта от пръв поглед действително съществува. Много Скорпиони ще трябва да решават битови въпроси, но е важно да не минават през посредници, които обещават да уредят проблемите. Те са мошеници.

РАБОТА ***

Тази седмица е важно да проявите организаторския си талант. Началството ще оцени усилията ви. Отражението – върху заплатата.

ЗДРАВЕ **

Процедури в банята или сауната в съчетание с масаж ще помогнат да намалите умората.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВ **

Мимолетно запознанство може да прерасне в сериозни отношения, така че не се страхувайте да общувате с нови хора. Не са изключени битови недоразумения, ще се наложи да се концентрирате върху главното. Освен това ще се наложи да отстоявате интересите на семейството. Вероятно ще се наложи да ползвате и услугите на професионалисти, а за това, както добре знаем, се плаща.

РАБОТА **

Ако обичате работата си и влагате в нея частица от душата си, ви очаква успех.

ЗДРАВЕ **

Заемете се със спорт, умереното физическо натоварване ви е необходимо. Твърде много се застоявате пред компютъра.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВ **

Вероятна е неприятна ситуация. Причината за това са сплетни и слухове, които ще достигнат до вас. Не вярвайте на лъжлива информация, въздържайте се от упреци и изясняване на отношения. Седмицата е подходяща за почивка, така че при първа възможност заминете на пътешествие.

РАБОТА***

Обръщайте внимание на мнението на колегите, ако искате да постигнете успех. Помнете: Работата в колектив винаги дава най-добрия резултат.

ЗДРАВЕ **

Ако страдате от хипертония, мерете си кръвното регулярно и не забравяйте да пиете лекарства.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВ***

Не ви харесват конфликтите и изясняването на отношения, но ситуацията ще се развие така, че споровете ще са неизбежни. Овладейте се и направете компромис, ако има такава възможност. Периодът е сложен, но скоро ще се измени към добро. Във финансовата сфера още не всичко е гладко: ако сте взели кредит, то кредиторите ще ви напомнят за него. Постарайте се да върнете парите.

РАБОТА ***

Прекрасно време за кариерно и професионално израстване.

ЗДРАВЕ **

Ако още не сте се ваксинирали срещу коронавирус, побързайте. Запишете се за първа доза.

РИБИ

ЛЮБОВ ***

Постарайте се да запазите неутралитет, ако се опитат да ви вкарат в чужд спор. Не е изключено далечно пътуване заради роднински дела, бъдете готови за рязка смяна на плановете. На самотните представители на знака звездите обещават неочаквано запознанство. Този, който вече е създал семейство, нека прекарва повече време у дома. Може би трябва да се заемете с ремонт и да подмените някои мебели.

РАБОТА ***

Възможно е повишение на заплатата, но не бързайте да се радвате - и изискванията към вас ще се повишат.

ЗДРАВЕ **

Отидете на козметик.