0

В ъзрастна семейна двойка от село Блатец е хоспитализирана на 26 януари със сериозни наранявания в сливенската МБАЛ след тежка катастрофа по пътя край село Сотиря.

Възрастна семейна двойка от село Блатец е хоспитализирана на 26 януари със сериозни наранявания в сливенската МБАЛ след тежка катастрофа по пътя край село Сотиря.

Инцидентът с лекия автомобил „Фолксваген Пасат“ , каран от 70-годишният съпруг е излязъл извън  пътното платно и се е преобърнал,  водачът е настанен в Отделението по неврохирургия с мозъчно сътресение.Возещата се на предната седалка съпруга е в реанимация с гръдна травма и счупена ръка. Състоянието й е стабилизирано и няма опасност за живота й.По случая е образувано досъдебно производство, няма данни за употреба на алкохол.

От ОД на МВР – Сливен съобщават, че на същата дата е обявен за издирване 24-годишен новозагорец, който при опит да бъде спрян за проверка е успял да избяга с лекия си автомобил „Ауди 6“ и да се укрие.

Пътен инцидент с участие на 70-годишен водач на лек автомобил «Форд» е станал на 26 януари около 11,00 часа и на  път IV-66615 от село Бузовград към село Горно Черковище. Фордът се сблъскал челно  със "Сеат", управляван от 49-годишен мъж, двамата водачи са получили различни наранявания, но няма опасност за живота им, уточняват от ОД на МВР-Стара Загора.