0

В сяка зодия си има поне по един, присъщ за нея грах, който я преследва. Виж кой е твоят!

Всяка зодия си има поне по един, присъщ за нея грах, който я преследва. Виж кой е твоят!

Овен - Гордост!
Представителите на зодията обичат да ръководят и винаги имат най-добрите иде. Те често се определят като перфектни и дори го заявяват с гордост. Понякога те дори си мислят, че са единствените, които могат да правят нещата, както трябват.

Телец - Лакомията!
Представителите на зодията обичат добрата храна и не се притесняват да го признаят. Освен това си падат по всякакви плътски удоволствия.


Близнаци - Лъжата!
Представителите на зодията не винаги биха ви излъгали, но понякога просто го правят. Понякога просто спестяват истината, друг път я подменят. Но пък винаги помнят какво са ви казали. Така трудно ще успеете да ги излъжете.


Рак - Гняв!
Представителите на зодията са емоционални същества, които не се притесняват да използват щипките си. Лесно палят и могат да развалят всяко дългогодишно приятелство за секунди.

Лъв - Нарцисизъм!
Ако представителите на зодията наемат художник, то те ще поискат той да ги нарисува. Нарцисизмът им е вроден и не се притесняват от това. Знаят, че са перфектни и не пропускат повод да го демонстрират.

Дева - Завист!
Представителите на зодията разчитат на всичко за себе си, но не спират да се сравняват с другите. Свикнали са да получават плодовете на своя труд, а полученото да не го споделят с никого. Затова не разчитайте на тях за дългосрочни контакти, те просто ще ви захвърлят и ще си намерят друг човек, на когото да завиждат.

Везни - Нерешителност!
Може и да не е точно грях, но това е основният проблем на везните. Анализират, мислят и накрая пак не успяват да решат. Това се отнася и до прости решения от типа на какъв хляб да купят, какво да облекат.


Скорпион - Похотливост!
Скорпионите са страстни създание. Понякога в търсенето на този тип удоволствия стигат до екстремности.

Стрелец - Заклеймяване!
Представителите на зодията се влияят от чуждо мнение и лесно лепят етикети на другите хора. И по-лошото: трудно променят мнението си за тях.

Козирог - Сребролюбие!
Представителите на зодията са известни със своята мания по работата и професионалните ангажименти. Като следствие, техният грях е сребролюбието. Те измерват всичко в пари и материални облаги.

Водолей - Богохулство!
Представителите на зодията искат да направят света по-добро място, но са убедени, че могат да го направят сами. За тях няма висши сили, а Господ е просто социален конструкт.

Риби - Мързел!
Те прекарват много време, мечтаейки. Всичко около тях им се вижда скучно, бавно, безсмислено. Те просто биха легнали и мечтали.