0

Т ой трябва да избере вас, казват наследниците на племето навахо. Обикновено, продължават още те, духът на животното, който ви пази, ще ви се представи по време на път, когато умът ви е отпуснат и в спокойно състояние, докато сънувате или в състояние на медитация. Духът на вашето животно-тотем може да ви се разкрие и във физическа форма, чрез демонстрация на неспокойно и необичайно поведение в рамките на кратък период от време.

Той трябва да избере вас, казват наследниците на племето навахо. Обикновено, продължават още те, духът на животното, който ви пази, ще ви се представи по време на път, когато умът ви е отпуснат и в спокойно състояние, докато сънувате или в състояние на медитация. Духът на вашето животно-тотем може да ви се разкрие и във физическа форма, чрез демонстрация на неспокойно и необичайно поведение в рамките на кратък период от време.

Важно е да не гледаме на животните с пренебрежение, а да се опитаме да ги обикнем, да бъдем състрадателни и да се вглеждаме в очите им. Не бива да пренебрегваме и повтарящите се срещи с едно и също животно, независимо дали го срещаме физически или под формата на символ или сън.

До голяма степен да открием кое всъщност е нашето лично животно-закрилник може да ни помогне и рождената дата.

Овен – Тигър

Овните са хора, които са крале по сърце. Те са велики личности и са наистина грациозни в начина, по който водят живота си. Те са любезни и нежни към онези, които обичат, но могат да бъдат жестоко опасни за онези, които се осмеляват да ги предизвикат. Техните личности и душата им са толкова елегантни, колкото духовното животно, което ги води, тигърът.

Телец – Вълк

Телците са упорити души, които водят живот според собствените си условия. Подобно на вълците, те имат самотни духове, които обичат с цялото си сърце и точно като вълка, те ще отидат на всякакви дължини, за да защитят онези, които обичат. Телците са хора, които живеят просто, но имат сложна личност, точно като
духовното им животно, вълкът.

Близнаци – Черната пантера

Близнаците са мистериозни души. Те са загадъчни и многопластови личности. Можете да опитате да ги разберете, но точно когато мислите, че ги познавате, те ще ви разкрият своя непозната страна, която ще ви изненада. Спокойни и уравновесени отвън, но безстрашни и мислещи отвътре, Близнаците отговарят на душевното им животно, черната пантера.

Рак – Куче

Хората с рак са наистина верни и невероятно стриктни. Те ценят честността в една връзка и винаги ще бъдат там, когато имате нужда от тях най-много. Раците са тези, които може да не искате, но определено се нуждаете, защото те са от типа хора, които ще пзят гърба ви. Тяхното дълбоко чувство на доверие, лоялност и привързаност ги прави като тяхното духовно животно, кучето.

Лъв – Паун

Лъвовете са хора с висок дух, които са истински независими по природа и имат голямо доверие в способностите си. Те знаят точно кои са и на какво са способни и че нямат нищо против да се наслаждават на красивото си себе си. Лъвовете, следователно, са много близки до тяхното духовно животно, Пауна.

Дева – Орел

Девите са остри, бдителни и изключително умни. Те са свободни души, които обичат да се скитат в техния собствен свят. Те са смели и безстрашни и обичат да мащабират всичко по много и да взимат височини извън обсега на обикновените души. Девите, следователно, перфектно отговаря на тяхното духовно животно, Орела.

Везни – Панда

Везните са сладки, топли и мили по природа. Те са весели, любовта за тях е нещо хубаво и те са очарователни хора по начина, по който се отнасят към другите. Те са съвършени другари и невероятно добри приятели. Следователно, везните са много близки до тяхното духовно животно, Пандата.

Скорпион – Лъв

Скорпионите са необичайно смели души, които са истински майстори на сърцата и умовете си. Те са жестоки, но и открити, могат да бъдат брутално честни. Ако има нещо, което ценят най-много, това е тяхното чувство за свобода и наистина отговарят на тяхното духовно животно, Лъвът.

Стрелец – Котка

Стрелците са изключително интелигентни хора и са винаги нащрек. Те са добри в разчитането на ситуации и се адаптират лесно към тях. Те не само са умни, но и прагматични, което ги прави изключително находчиви. Те са бързички и имат уникалната способност да превърнат ситуацията в свое предимство, точно като тяхното духовно животно, котката.

Козирог – Кон

Козирозите са диви, сурови и свободни хора, които обичат да живеят по свои собствени правила. Те са свободни души и правят точно това, което им казва сърцето. Те не могат да бъдат вързани с вериги, тъй като техните духове са наистина свободни и освободената душа е в духа на тяхното духовно животно, кон.

Водолей – Мечка

Водолеите са хора, които могат да се грижат изключително за онези, които обичат, но са много опасни за тези, които ги подценяват или нараняват. Те могат да разкъсат конкуренцията си, но също така могат да подпомагат хора, които харесват, точно както малките си. Да си на грешната страна е риск, ако имаш взимане-даване с Водолеите, които са точно толкова свободни духом, както духовното им животно, мечката.

Риби – Лисица

Рибите са спокойни и нежни хора, които обичат да се държат примерно и да не излизат от пътя. Те живеят в собствения си свят и правят свои неща. Но когато се наложи, те също могат да бъдат хитри и изключително лукави. Бързо вдъхновени и бдителни, те могат лесно да преминат от нежност към свирепост, когато са провокирани. Рибите следователно отразяват духовното си животно доста точно, като истински лисици са.

Източник: За жената