0

В секи трети човек шпионира половинката си, като проверява информацията в телефона й, прониквайки и в профилите й в социалните мрежи. Това сочи ново проучване, според което боят на хората с липса на така важното за връзката между партньорите доверие, се увеличава.

Всеки трети човек шпионира половинката си, като проверява информацията в телефона й, прониквайки и в профилите й в социалните мрежи. Това сочи ново проучване, според което боят на хората с липса на така важното за връзката между партньорите доверие, се увеличава.

Резултатите от направеното във Великобритания и обхванало 2000 души допитване, цитирани в. "Дейли стар", показват, че една трета от хората "надничат" в смартфоните или профилите в социалните медии на партньорите си, търсейки доказателства за изневяра. Една пета от мъжете пък са направили шокиращото признание, че докато партньорките им спят, използват пръстовите им отпечатъци, за да отключат телефоните им. 40% от участниците в допитването не крият на свой ред, че шпионират половинките си поне веднъж седмично. Оказва се също, че се увеличава броят на хората, които задействат бракоразводни процедури във основа на информация, на която са попаднали в телефоните или профилите на партньорите си. Според проучването над половината от "романтичните шпиони" са попадали на информация, която ги е накарала да вярват, че са се сдобили с „рога“. В резултат на това 45% от тях са прекратили връзката си. "В наши дни технологиите ни дават по-големи възможности да се правим на шпиони. Социалните медии създадоха свят, който окуражава хората да търсят уличаваща информация за романтичните си партньори", казва Мартин Граф, експерт по киберпсихология от университета на Южен Уелс.