ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА: Какво вещае седмичният хороскоп?

ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА: Какво вещае седмичният хороскоп?

Седмичен хороскоп за 21-27.08.2021

Овен 21 март – 20 април

На 21-и колелото на съдбата се завърта и неща, тръгнали наопаки, се оправят. Очертават се предложения, които тотално може да променят живота на мнозина. За 22-и планирайте съвместни инициативи и важни срещи. Денят е чудесен за съвместни делови и творчески инициативи, за участия в конкурси, състезания и преговори по отношение на настояща или бъдеща дейност. На 23-и всеки е тръгнал с голямата кошница и не прави компромиси. Пълнолунието превъзбужда, но може и да напълни потребителската ви кошница. На 24-и лесно ще стигнете до консенсус. Балансиран ден, в който с всеки може да се разбереш и да подновиш стопирани във времето връзки. На 25-и подпишете нови договори, уредете имотни сделки. Очертават се пътувания и възможности да се подпишат важни и перспективни договори. На 26-и чакайте награди за минали услуги и заслуги. Днес всеки ще дочака своята награда за положените усилия или за мързела и непоследователните си действия. 27-и е рисков финансово. Бъдете внимателни с договорите, парите и вещите. Ще ви подведе и техниката, с която работите.

Телец 21 април - 20 май

На 21-и не се занимавайте с нищо сериозно. Почивайте, направете си разкрасителни процедури. Тежък и рисков ден особено за родените около 1 май. 22-и ви отнема предимства, но ги дава на близък. Родените в третата декада е добре да направят компромиси, да оставят друг да води в играта, а те да са подкрепящият и обезпечаващ фактор. За 23-и се очертават провокации там, където се съберат много хора. Задействат се големите ни амбиции, очертават се битки на интересни позиции и мнения. Не участвайте в преговори. 24-и идва с помирение и разбирателство. Енергията е хармонична, ведра и балансирана. Поведете уточняващи разговори, на които може да се разменят и одобрят идеи и предложения. 25-и изисква активни действия и преговори. Ще спечелите и като посредник между двама в работата, бизнеса и в живота. На 26-и поставяте условия и предлагате цени. Всеки се опитва да извлече ползи от контакта с другия и да го натовари със своята работа и задължения. На 27-и деца и родители не се разбират. Тези, които са в час с промените на големия пазар, може да направят силен финансов ход, но повечето ще загубят.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 21-и релаксирайте на приятно място, направете си оздравителни и разкрасителни процедури. Родителите се примиряват и дават разрешение на напористите си деца за доста рискови инициативи. На 22-и влезте в нов екип за работа или тренировки. Подпишете нови договори, свържете се с нови партньори, преговаряйте по въпроси от взаимен интерес. 23-и е агресивен и конфликтен. Не се опитвайте да доминирате и налагате мнението си пред тези, които се страхувате да не изгубите. 24-и е балансиран, приятелите се подкрепят. Водете преговори, търсете компромисните варианти и до вечерта ще постигнете напредък във връзките. На 25-и идват изгодни предложения. Старайте се да сте трезви през целия ден, защото назряват важни промени и са възможни нови договаряния. 26-и е ден на маскарада, но лесно ще разпознаете тези, които се преструват. Може да се разочаровате от един, но и да се привлечете от друг, когото до момента не сте оценявали по достойнство. 27-и е ден на предателства, не взимайте и не давайте заеми. Ден на фатално привличане, на зарибяване в социалните мрежи и на възможност да ви бъдат отнети пари и предимства.

Рак 22 юни – 21 юли


21-и е ден за почивка и релакс. Облечете новите дрехи, представете се в различна светлина, особено ако ви предстоят срещи в светлините на прожекторите. 22-и ви дава максимално възможното и добро за вас в една трудна ситуация. Всяко обвързване ще е успешно, оженете се. Сега е моментът да влезете в нов отбор, да направите избор на партньор за работа или за цял живот. На 23-и нищо няма да ви се даде без бой. Разменят се удари под кръста. Ден и на кратко блаженство и удоволствие от една тайна връзка, след което ще последват дълги дни на стрес, болки, загуби и разочарования. 24-и е привидно тих и мирен, но битката е под повърхността. Търсете компромис и разбирателство, независимо какви болки и разочарования сте изтърпели или ще трябва да преглътнете. На 25-и губите чувство за мярка и се прецаквате. Не бързайте да реагирате, проверете как стоят нещата и се радвайте, когато вече всичко е уредено. 26-и показва истинското ни лице. Виждате нещата в истинската им светлина, а от това наистина може да ви заболи. Вземете мерки. 27-и е ден на мрежата. Не ипотекирайте, не правете големи покупки и поръчки. Не се знае кой дърпа конците.

Лъв 22 юли - 22 август

На 21-22-и се движете в позната и приятелска среда. Очертават се моменти на труден избор и активно противодействие. На 21-и може да сте се разбрали за едно, но ще се случи друго и плановете ви може да пропаднат. На 22-и конкуренцията ви се обединява и прави фронт срещу личните ви амбиции и интереси. 23-и събужда скрити амбиции и страсти. Конфликтите са неизбежни. Постъпете дипломатично и се опитайте да спечелите на своя страна и двете враждуващи групи. 24-и носи хармония и равновесие. Може да се намери път към всяко сърце. В такъв ден може да се преговаря успешно, ако се вникне в гледната точка на другия. 25-и дава старт на важна инициатива. Действайте много внимателно, за да не подплашите пилето. Не си позволявайте да отивате в крайности. На 26-и разделяте приятелите от враговете. Ще увеличите дистанциите с тези, които не са от вашата черга, от вашия ресор или тесен приятелски кръг. 27-и е рисков за парите и амбициите ви. Лесно се попада в лапите на порока и лесно се харчат и губят трудно спечелени пари.

Дева 23 август – 22 септември

21-и е ден на пълната промяна. Ако искате да ви приемат различно, променете не само външния си вид, но и отношението и подхода. Животът изисква от вас пълна промяна, която трудно ще направите, ако не идва от сърце и душа. На 22-и в 21,36 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Дева, а вие може да влезете в нова среда чрез стъпките, които предприемате. Сега е моментът да намерите своя нов екип или отбор. 23-24-и са дни на противопоставяне. На 23-и съветът е да се наведете, да отстъпите поне временно пред бурята на чуждите амбиции. На 24-и ще ви предлагат и примамливи идеи, но да си знаете, че „гроздето е зелено”, а исканото е непостижимо. На 25-и идват чакани новини. Ден на добре пресметнатите ходове. Ще спечелят тези, които не искат много, но и не се подценяват. 26-и позволява да си вземете своето от живота. Всеки компромис ще ви връща назад към старите грешки и комплекси. Денят се свързва с леденото сърце. 27-и носи и нещо чуждо. Може да спечелите с прецизно водене на играта и да получите нещо определено за друг.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота отделете време за себе си, идете на спа процедури, релаксирайте на приятно място. Ден за представителни срещи, на които може да получите делово предложение и сами да предложите сделка, връзка или брак. Ще получите предложения на 22-и и ще срещнете свои хора. Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Получавате достъп до места, където не всеки бива приет. 23-и повишава степента на риска, не влизайте в разправии. Всеки е тръгнал с голяма амбиция и няма да направи на никого компромис. 24-и носи хармония. Протягаме ръка един към друг. Изгладете конфликтите, ако не искате още утре да получите червен картон и да бъдете отстранени от желаната работа или позиция. За 25-и не си правете планове, всичко ще се промени. Не отивайте в крайности, придържайте се към златната среда в отношенията. Внимавайте при дозировката на лекарства и алкохол. На 26-и направете разбор на връзките. Не позволявайте да ви въздействат странични хора и фактори, особено при взимане на решения за наследствени и имотни делби. На 27-и изпадате в зависимости. За някой това ще бъде денят на златния шанс, а за друг ден на провалените възможности.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За вас се очертава проблемен и рисков уикенд. Не се захващайте с тежка работа и не поемайте несвойствени ангажименти. На 21-и бъркате в подхода и се опитвате да летите там, където трябва просто да доплувате до другия. На 22-и не се опитвайте да се държите разпоредително или началнически, а се поставете на разположение на партньорите, приятелите и децата. На 23-и ще водите успешни преговори и ще извлечете нужните ползи. Ден без задръжки, действа се от позиция на силата, с натиск и амбиция. На 24-и попадате във водовъртежа на конкурентни битки. Ще получите своето. Хармоничен и ведър ден, в който може да спечелите подкрепа и приятелство с честна политика и компромис. На 25-и изкачвате връх в кариерата. Денят се свързва с виното, камбаната и веселието. Ще получаваме съобщения, за които ще почерпим или ще приемем философски примирени на чашка. 26-и ви помага да пробиете нечия защита. Край с един маскарад, с едно неискрено приятелство и с дейност, която не ви удовлетворява или не носи добри доходи. На 27-и всичко обещано ще бъде лъжа. Някой ще пожелае да си остане в любовния капан с цената на всички произтичащи от това компромиси.

Стрелец 23 ноември – 21 декември


21-и изисква коренна промяна, но не само във външния вид, а повече в мисленето. Ден на колелото. Което е било отдолу, притиснато и притеснено, ще се освободи от оковите на зависимостите и ще тръгне нагоре. За 22-и планирайте съвместни срещи и инициативи, които ще определят едно ново бъдеще за вас. Не се колебайте и не се бавете в избора си. Направете го със сърцето и душата. На 23-24-и ще сте подложени на масиран натиск и атака. Бъдете много внимателни. 6 планети ви облъчват в пречупващ аспект от Риби и Дева. На 23-и властва змеят на желанията, на големите апетити и амбиции, които са провалили не една връзка и кариера. На 24-и ще се наложи да се държите пределно дипломатично и тактично, за да постигнете целта или нужното взаимодействие с партньори. Вземете важно решение на 25-26-и. На 25-и заставате на старта, получавате разрешения и документи, които ви дават предимства и възможност да направите отдавна планираната крачка. На 26-и се получава по заслуги, така че ще разберете на какво може да разчитате след положените в миналото усилия. На 27-и не правете нов избор. Не влизайте в казиното, не правете големи заявки и поръчки в мрежата и не се доверявайте на непроверени хора.

Козирог 22 декември – 20 януари


Не бързайте с решенията на 21-и, ситуацията се променя. Денят ще предложи промени и събития, които не може да предвидите, но със сигурност ще променят начина ви на живот и избора, който в момента се каните да направите. На 22-и дайте пълен напред в амбициите и в живота. Може да осъществите перспективни връзки, да намерите търсената среда и подходящите хора, с които да живеете и да работите в бъдеще. 23-и освобождава агресивни енергии за манипулация. Не ходете по митинги. Препоръчва се уединение и смирение. Агресията около вас нараства. 24-и усмирява духовете и позволява да стигнем до компромис. Хармоничен ден, в който всичко ще се уреди и подреди изгодно за всички с малко повече желание за разбирателство. На 25-26-и Луната от Овен сключва пречупващ аспект с Плутон от вашия знак. Очертават се остри битки на интереси. На 25-и внимавайте при пътувания, не навлизайте в непознати професионални води и не се занимавайте с излишни неща, когато е важно да се направи нещо друго. 26-и е ден на тежка равносметка, една илюзия си отива заедно с някого, към когото сте имали нереални очаквания. На 27-и печелите, докато другите губят. Днес вие сте рибарят, който ще изтегли пълна мрежа.

Водолей 21 януари – 19 февруари

21-и е ден на затрудняващи и тежки събития. Животът ви се променя, напаснете се. В този ден хората без самочувствие създават себеподобни. Не правете това, което не искате да ви се случи. 22-и носи късмет за родените след 10 февруари. Срещате спонсор, падат прегради. Приемете предложения, рекламирайте се. Чудесен ден за обвързване и брак, за преход в нова среда, за създаване и утвърждаване на полезни връзки. 23-и идва с битка на интереси и позиции. Нужна е самозащита. Взаимно си вредим и пречим. Апетитите са огромни. Нужна е диета. На 24-и идеите ви се приемат благосклонно, привличате подкрепа. Денят е с блага и хармонична енергетика, позволяваща да се разбере другата гледна точка и да се влезе в положението на другия. На 25-и не отивайте в крайности. Спазвайте уговорките и дистанциите, не бързайте да реагирате на провокации или на конкурентни атаки. На 26-и разчиствате терена. Направете разбор на връзките и се опитайте да приключите с вредното и разболяващото в живота ви. 27-и е рисков и проблемен. Не правете компромиси и не задлъжнявайте в желанието да помогнете на някого.

Риби 20 февруари – 20 март

21-и е комплексарски ден. Създаваме си грешни впечатления. Полезните вещества, мисли и продукти лесно се усвояват, както и някои уроци в отношенията с приятели и близки. 22-и е може би най-успешният ви ден за периода. Един ще срещне чаканият спонсор и покровител, а друг ще получи обществено признание и стимул. 23-и засилва апетитите и действията ни от позиция на силата. Нищо няма да ви се даде даром, а и да се стараете ще привличате завистта и агресията на околните. 24-и е ден за компромиси и прокарване на взаимно изгодни планове и идеи. Разпределете честно и по правилата задачите и парите. Опитайте да усетите и разберете другата гледна точка. 25-и идва с новини, които ще ви зарадват, но някой може и да си поплаче. Липсва усещане за реалност. Така действията ви може да се окажат без покритие. 26-и е ден за равносметка. По един болезнен начин ще се срещнете с реалностите от живота. Може да разберете за изневери или да изневерите. На 27-и печелите от чуждите действия и грешки. Лесно може да попаднете в мрежи за наивници, да купите стока с изтекъл срок на годност или такава с дефекти.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.