0

Л идерът на Атака и кандидат за кмет на партията Волен Сидеров се опита да нахлуе в зала Арена "Армеец". Полицаи му преградиха пътя, защото той няма право да бъде в залата.

Лидерът на Атака и кандидат за кмет на партията Волен Сидеров се опита да нахлуе в зала Арена "Армеец". Полицаи му преградиха пътя, защото той няма право да бъде в залата.

Преди минути той се появи заедно с активисти на партията пред залата, в която тече обработката на бюлетините от местния вот в столицата. Сидеров собственоръчно вдигнал спуснатата бариера и влетя на паркинга с настояване да бъде пуснат в сградата. Според него нямал само съмнения, ами бил сигурен, че вътре се извършват нередности и трябвало лично да контролира как се извършва броенето. Той отрече да влиза насилствено в зоната и че има право на достъп. Сидеров също така изказа съмнения, че тези които го спират са истински полицаи и тръгна да сваля ципа на униформеното яке на един от тях. 

В опитите си да пробие Сидеров свали слушалката от ухото на една от тв репортерките със викове, че редактори й диктуват въпросите от студиото.  

Волен Сидеров пристигна след сигнал на кандидат-кмета на партия „Атака“ за район „Люлин“, който не беше допуснат до ОИК и след това е подал сигнал към щаба си. 

Очаквайте подробности!