ВНИМАНИЕ: Ето кои са най-властните зодии

ВНИМАНИЕ: Ето кои са най-властните зодии

Ето кои са най-властните зодиакални знаци:

ОВЕН

Те са всезнайковци, които обичат винаги да става на тяхното. Харесва им да дават инструкции и да командват околните, те не го правят с лоши чувства и задни цели, просто така са устроени, това е част от техния характер. Обикновено когато са си наумили нещо не питат останалите за мнение, а просто действат. Както в работата, така и у дома, те обичат да командват и да въдворяват ред. Овните са изключително емоционални и лесно се палят, а стане ли това по–добре е да не си им пред очите, защото се превръщат в истински ураган, който помита всичко по пътя си. Тъй като са свикнали всичко около тях да става точно така, както те искат, са склонни да си служат с манипулации и различни хитрини, за да го постигнат.

ЛЪВ

Това е зодията, която добре е успяла да съчетае в себе си характер, амбиция, хъс, самочувствие и лидерски черти. Лъвовете са изключително амбициозни и се стремят винаги да подчинят останалите на своите възгледи и принципи. Цар Лъв обича да е в центъра на вниманието и да раздава команди на околните, харесва му, да контролира ситуацията и да държи здраво властта в ръцете си. Тъй като притежава отлични лидерски качества, той с лекота успява да организира останалите и да им начертае точен план за действие. Лъвът е умен, целеустремен и изключително властен. И не само в работната среда, но и у дома, Лъвът обича да контролира ситуацията и да дава заповеди и на половинката си. Своята сила и власт той използва и във връзката си, тъй като смята, че е Господар на света. Той има склонност лесно да се самозабравя и да се държи снобски с другите хора.

КОЗИРОГ

Това е един от знаците, които безкрайно много обича да контролира ситуацията, въпреки че не винаги успява да го постигне. Козирогът притежава прекрасни качества на ръководител и организатор. Той е дисциплиниран, смел, амбициозен, организиран, силен и властен. За Козирога не е трудно да се издигне в службата, дори да достигне до най-високите позиции във фирмата, защото той притежава нужните сили, постоянство и неизчерпаем работохолизъм. Представителите на тази зодия имат изключително силен характер и е достатъчно само малко да повишат тон и хората около тях ще замръзнат на място. Козирогът е респектираща личност, която винаги има точен и ясен план в главата си за развитието на живота и кариерата си. Изключително добри стратези са и знаят как да разграничат положителното от отрицателното в ситуацията и да изчерпят най–полезното от тях.

Източник: highviewart.com

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.