VIVACOM получи две нови отличия за постижения в сферата на Човешките ресурси

VIVACOM получи две нови отличия за постижения в сферата на Човешките ресурси

VIVACOM беше награден с отличието Employer Branding Excellence в годишните награди Employer Branding Awards 2021. Призът на компанията е в областта на изграждането и утвърждаването на имиджа на работодателския бранд за успешното имплементиране на HR стратегия по време на COVID-19. Наградите се организират от b2b Media и отличават успешните работодатели в страната. Основен фокус на конкурса са иновациите в управлението на талантите и новите успешни стратегии в HR.

VIVACOM получи и най-високия приз за ангажираност на служителите си - „Златен знак за дарителство от работното място“. Годишният знак е отличие от наградите „Отговорна компания – отговорни служители“ и се присъжда от Фондация „BCause” в партньорство с Българска асоциация за управление на хора (БАУХ), Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО специалистите.

Телекомът спечели наградата благодарение на 700 часа доброволен труд на служителите за миналата година и близо 1 900 активни участници във „VIVA Help“, които всеки месец даряват сума директно от заплатата си. „VIVA Help“ е целогодишна вътрешнофирмена кампания за дарителство по ведомост на VIVACOM, която набира средства в помощ на служители и техните деца със сериозни заболявания и нужда от лечение.

В допълнение около 45% от служителите на компанията даряват активно и за националната дарителска инициатива на VIVACOM Операция “Жълти стотинки”. Отличията се присъждат на компании, които се стремят към постигане на висока ангажираност на персонала към обществено значими каузи и при които доброволчеството е неразделна част от политиката за корпоративна социална отговорност.

Наградите бяха връчени на онлайн церемонии, за да се спазят противоепидемичните мерки, наложени от разпространението на COVID-19.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.