Вижте що за човек сте според името ви!

Вижте що за човек сте според името ви!

Редица специалисти смятат, че името е съвкупност от дадени звуци – вълни с определени параметри, които влияят по определен начин върху околните. Но несъмнено най-доминираща е първата буква. Ако се повтаря в името, то нейните влияния върху личността са още по-силни. Ето какви тайни разкрива за вас първата буква от името ви.

А - Вие сте горди, уверени, самостоятелни и постоянно се борите за независимост. Надарени сте с висок интелект и здрав разум. Подхождат ви лидерски позиции.

Б - Носителите на тази начална буква са трудолюбиви хора, отдадени на целите и семейството си. Те имат чувство за отговорност и развит инстинкт за самосъхранение.

В - Вие сте оптимистично настроени към живота. Идеалистичната ви природа понякога ви изиграва лоша шега, защото често се разочаровате от заобикалящата ви среда.

Г- Отличавате се с методичност и не обичате да сте в подчинено положение. Вие сте търпеливи и организирани личности.

Д - Притежавате творческо вдъхновение и сила да наложите равновесие между собствените си противоречия. Лоялни сте към хората около себе си, романтични и се радвате на живота.

Е - Обичате промените, общуването и сте взискателни както към себе си, така и към другите. Лесно избухвате и трябва да внимавате със сарказма и острия си език, защото знаете как да наранявате околните.

Ж – Отворени сте към хората и можете да се развиете в социален и духовен план. Умеете да анализирате проблемите си и да намерите равновесието в себе си.

З – Този човек обича да привлича внимание върху себе си и го прави по най-различни начини. Честолюбиви, горделиви хора, които не търпят чуждото мнение.

И - Праволинейността и честността на този човек могат да се превърнат както в положителни, така и в отрицателни черти от характера му. Той е делови, енергичен, не търпи еднообразието.

Й - Можете да постигнете материални успехи и имате сили да растете в социален план. Разчитате предимно на себе си и това недоверие понякога ще ви пречи във връзките с хората около вас.

К - Тактични по природа, чаровни, имат изящни маниери и излъчват сексапил. Понякога сте човек на крайностите и трябва да се самодисциплинирате.

Л - По-често общувайте и разчитайте на интуицията си. Можете да постигнете много, стига да поискате. Внимавайте със скрупулите си и не бъдете отмъстителни.

М – Доста често тези хора изпреварват събитията, защото обичат да планират бъдещето си и всичко да бъде под техен контрол.

Н - Много често влизате в противоречие със себе си. Общувайте често с жизнерадостни хора, защото те ще ви помогнат да преодолеете отрицателните натрупвания.

О - Имате голям ентусиазъм и въображение. Внимавайте да не стигнете до нарцисизъм и не се поддавайте на ревността и омразата.

П - Носите в себе си пламъка на амбицията и реформаторството. Вие сте интелектуален тип човек със своя оригиналност.

Р - Чувството ви за достойнство е развито в голяма степен и това може да ви заблуди, че сте безгрешни.

С - Силата ви е в голямата ви интуиция, благодарение на която лесно можете да излезете от всяка тежка ситуация.

Т - Изтъкани сте от противоречия и в същото време се стремите към устойчивост и емоционална стабилност.

У - За Вас съществува или само добро, или само лошо – няма средно положение. Склонни сте да командвате и да се превърнете в диктатор.

Ф - Любопитството ви тласка да вървите напред и да градите отново и отново. Умеете да се нагаждате в сложна обстановка.

Х - Материалисти по природа, обичате да правите подаръци на любимите си хора, но не и да създавате емоции.

Ц - Не се колебайте, а твърдо преследвайте целите си. Внимавайте с вашето безразсъдство и не се опитвайте да манипулирате хората около вас.

Ч - най- важното за вас са романтиката и здравото семейство. Очаквате живота ви да се развие като в класически роман.

Ш – Склонни сте към мечтателност, чието разминаване с действителността често води до депресия.

Ю - Предпазливи сте и имате стабилен характер. Богатата ви душевност може да ви насочи към духовните области.

Я - Толерантни сте и имате нюх за добри търговски сделки. Внимавайте с Вашата подозрителност и враждебност.

Източник: sanovnik.bg

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.