Вижте най-заядливите зодии

Вижте най-заядливите зодии

Представяме ви класация на най-заядливите знаци в зодиака. Определено трябва да внимавате с тях, ако не искате да си навлечете неприятности. Вижте кои са те:

1. Скорпион

Естествено, Скорпионът е на първо място сред знаците, с които не искате да си имате вземане-даване. Не защото е най-агресивен в зодиака (това обикновено е Лъвът), а защото много трудно се отказва. Ако влезете в конфликт със Скорпион, той няма да го забрави, дори на пръв поглед да се държи нормално. Скорпионът не е най-отмъстителната, но е най-мрачната и чувствителна зодия, когато се чувства критикуван или несправедливо осъждан. Не от интензивността на гнева му трябва да се страхувате, а от неговата продължителност. В съзнанието му конфликтът ви ще трае с години.

 

2. Лъв

 
Лъвът е знакът на битките. Ако го обидите или атакувате него или някой от хората, на които държи, отмъщението му ще бъде безмилостно. Лъвът е яростен защитник и не обича някой да го заплашва или да му пречи. Макар да не е злопаметен като Скорпиона, той е най-безмилостен от всички и ще нарани чувствата ви повече от всички останали.

 

3. Телец

 

Когато имате конфликт с Телец, то имате конфликт и с всичките му близки. Телецът е много привързан към своето "племе", а също така е и много твърдоглав. Това означава, че дори да е сгрешил, никога няма да си признае. Независимо колко е вбесен, не позволява да му проличи. Докато намеренията на Лъва се изписват ясно на лицето му, Телецът си слага привидно спокойна фасада, което може би е най-плашещата тактика от всички.

 

4. Рак

Ракът не се страхува да влиза в битки, защото е най-вече емоционален. Той ще вземе всичко, което казвате, ще го преувеличи и раздуе, а след това ще го обърне и използва срещу вас. Приема всичко лично и много се огорчава, ако сметне, че умишлено сте се опитали да го нараните. Не се заблуждавайте, че ще можете да продължите приятелството с Рак след сериозен спор. Той може да ви прости, но дълбоко в себе си никога няма да го забрави.

 

5. Стрелец

Стрелецът много обича да спори, защото винаги смята, че е прав. Неговият боен стил не е агресивен; по-скоро ще се опита да намери най-логичния и хитър аргумент, а след това внимателно да ви повали с най-любезния си тон. Трудно се спори с него, защото трябва да представите обосновка, която е по-добра от неговата, за да го накарате да ви слуша изобщо. В противен случай той ще продължи да се придържа към неговата гледна точка, дори да усетил, че е напълно погрешна.

6. Овен

Също като Стрелеца, и Овенът използва логични аргументи в спор. Но за разлика от него, той се възмущава от факта, че му се налага изобщо да спори. Не само че това е под нивото му, но се и дразни, когато някой не вижда очевидни (според него) неща. Трябва му време, за да приеме, че не е прав за нещо и не очаквайте да ви го признае веднага. Но Овенът иска да бъде миротворец, така че дори да спори за нещо, за което смята, че е прав, той е склонен да го загърби в името на добрите отношения.

 

7. Водолей

 

Водолеят не обича да се конфронтира, макар да не изглежда точно така. Когато се вбеси, той по-скоро ще си го изкара в социалните мрежи или ще подхвърли някой пасивно-агресивен коментар. Не обича да спори, макар да има собствено мнение за всичко. Ако все пак влезе в спор с вас, по-скоро ще се опита да намери общото, отколкото да докаже на всяка цена, че е прав. Но все пак, ако смята, че сте заблудени и невежи за нещо, ще ви го покаже. Против природата му е да си замълчи за нещо такова.

 

8. Козирог

 

Никак не е лесно да вбесите Козирог, така че когато все пак го направите, пазете се. Но с него не се спори трудно, защото е фокусиран повече върху намирането на взаимно изгодно решение, отколкото върху това да докаже, че е прав на всяка цена. Вярва в правилата и логиката и се придържа към черно-бялото мислене. Ще бъде фрустриран, ако го въвлечете в спор с неясни аргументи, които не му звучат логично.

 

9. Близнаци

 

Близнаците са толкова зависими от другите, че биха направили всичко възможно да избегнат конфликт с близките си. Но ако ги притискате прекалено много, те могат да станат шокиращо агресивни. (Внимавайте да не обидите партньора или децата им – тогава са най-жестоки). Все пак, обикновено не реагират по този начин, освен ако не са наистина предизвикани. Те са любовници, а не бойци и се проявяват като агресивни само ако тези, които обичат, са застрашени.

 

10. Дева

 

Девата може да се засегне, ако я обидите (тя е много чувствителна), но в крайна сметка ще се замисли повече къде тя е сгрешила, отколкото къде вие сте сгрешили. Тя е хуманист по природа и ще направи всичко възможно да запази мира. Не е агресивна и би възприела идеи, с които не е била съгласна преди. Може да изглежда раздразнителна заради собствените си тревоги и притеснения, но не е опасна.

 

11. Риби

 

Рибите не искат да влизат в конфликт с никого, но са толкова чувствителни, че често се претоварват от емоции, ако са обидени или засрамени. Но те са по-склонни да търсят причината за разочарованията си в себе си, отколкото който и да било друг. Ако Рибите се вбесят, значи имат основателна причина и те ще ви покажат как се чувстват, но бързо ще им мине.

 

12. Везни

 

Това е знакът на любовниците, които е най-малко вероятно да се борят с някого някога. Предпочитат да поддържат тесен социален кръг, за да избягват споровете, доколкото е възможно. Единственият минус на това е, че трудно ще разберете какво наистина изпитват. От всички знаци, Везните са най-малко прозрачни и честни относно истинските си мисли и чувства.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.