0

В сяка жена обича бижута, а що се отнася до такива, които са подарени, още повече. Независимо дали ще купите готови или ръчно изработени, винаги остава съмнението дали дамата ще ги носи или ще стоят в някое чекмедже и няма да видят бял свят отново. Най- лесният начин е да изберете такива, които са съобразени със зодията на човек, съветват от yaza. Независимо дали ще пазарувате за сантименталния Рак, детайлно ориентираните Везни или страстните Лъвове, все ще уцелите нещо подходящо. Вижте кои са най-подходящите бижута за всяка зодия!

Всяка жена обича бижута, а що се отнася до такива, които са подарени, още повече. Независимо дали ще купите готови или ръчно изработени, винаги остава съмнението дали дамата ще ги носи или ще стоят в някое чекмедже и няма да видят бял свят отново. Най- лесният начин е да изберете такива, които са съобразени със зодията на човек, съветват от yaza. Независимо дали ще пазарувате за сантименталния Рак, детайлно ориентираните Везни или страстните Лъвове, все ще уцелите нещо подходящо. Вижте кои са най-подходящите бижута за всяка зодия!

Овен

Овните са почитатели на всичко модерно. Винаги можете да ги видите с модно списание в ръка или пък преглеждащи новите колекции на големите дизайнери. Те държат всичко в модния им арсенал да е последен писък на модата. Това важи и за бижутата, затова винаги залагайте на нещо от последните колекции.

Телец

Залагат на класика и високо качество. Няма да ги видите да носят евтини бижута от пластмаса или тенекиени дрънкулки, които просто са със сребърно/златно покритие. Техните бижута трябва да излъчват класа. Ще се зарадват на перли и естествени камъни.

Близнаци

Те обичат различни стилове, според настроенията. Един ден ще ги видите с дървени бижута, друг ден с диаманти, на третия с цветни топчета. Затова трудно можете да уцелите какво бижу да вземете на представител на зодия Близнаци. Каквото и да е бижуто може да се хареса и в правилния момент да се сложи, или пък да се захвърли в дъното на кутията за бижута.

Рак

Те са авантюристи и ще ги зарадвате с много цветни гривни и гердани. Най-добре е да им донесете бижу от екзотично място, на което сте били. Така бижуто ще носи в себе си авантюризъм, екзотика и щипка чужда култура.

Лъв

Те искат бижута, които показват тяхната безстрашна личност и чувство на стил. При Лъвовете важи максимата "Колкото повече, толкова повече". Техните бижута са центъра на визията им. Трябва да се открояват, да се забелязват отдалеч и да бъдат запомнение от околните. Големите огърлици са подходящи за представителите на тази зодия.

Дева

Те се придържат към елегантни форми, които леко загатват техния стил. Дискретните Деви обичат възможно най-нежните варианти на сребърни и златни бижута; такива, които едва се забелязват. Малките обеци с перлички или тънките сребърни верижки са най-добър вариант.

Везни

Те са внимателни и перфекционисти. Харесват симетрията и избягват твърде крещящите бижута. Обичат бижута с флорални мотиви, но такива, които да не се открояват прекалено, а по-скоро да бъдат кокетно допълнение към визията им.

Скорпион

Те не обичат да носят ярки цветове. Избягвайте всякакви дървени, пластмасови и кожени бижута. Избягвайте бижутата с цветни камъни, мъниста и т.н. Придържайте се към изчистения стил. Идеалните бижута за тях са от сребро и злато, без излишни орнаменти.

Стрелец

Кожени гривни, дървени гривни, гердани от миди - всичко това ще впечатли свободолюбивия Стрелец. Стрелците са почитатели на лични почерк, затова няма да сбъркате, ако изберете за тях hand made бижута.

Козирог

Като изтъкнат традиционализт, Козирогът има известни претенции по отношение на бижутата. Избягвайте да подарявате на Козирозите дървени и пластмасови бижута. За тях е най-добре да изберете антично бижу от злато или сребро - нищо крещящо, нищо прекалено забележимо. Заложете на семпъл, но изтънчен модел, който носи в себе си щипка история.

Водолей

Водолеите бягат от всичко традиционно. За тях винаги залагайте на нещо новаторско и екстравагантно. Ще се зарадват на новаторски бижута с ярки цветове, така че да привличат внимание. Материалът на бижуто не е от особено значение. На първо място е необичайността на бижуто - шантави обеци или верижка, необикновени гривни и пръстени - бижута уникати пасват най-много на Водолея.

Риби

Всичко, което е магическо, романтично, дори капризно, е много подходящо. Представителите на зодия Риби са кокетни. Те си падат по винтидж бижутата и ръчнмо изработените накити от различни видове метал. Не обичат дървени и пластмасови бижута.