0

М нозина вярват, че астрологичният знак разкрива характера. Други тълкуват хороскопа като предупреждение за това какво се задава в близко бъдеще. И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, масово се възприема, че зодията може да издаде кръшкачите. Кои са царете на изневерите, вижте по-долу!

Мнозина вярват, че астрологичният знак разкрива характера. Други тълкуват хороскопа като предупреждение за това какво се задава в близко бъдеще. И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, масово се възприема, че зодията може да издаде кръшкачите. Кои са царете на изневерите, вижте по-долу!

Близнаци

Близнаците са една от най-общителните зодии. Те обичат да са винаги в компанията на хора. Могат да разговарят с часове на различни теми. Енергични са, обожават срещите с нови хора и умеят да се забавляват. По тези и още много други причини Близнаците са обаятелни и привлекателни за околните. Те лесно откриват обект, към когото да насочат вниманието си, а често и нещо друго.

Любопитната натура на Близнаците ги подтиква да опознават и изучават другите. Те се интересуват от това да бъдат харесвани. Това ласкае егото им. Често заради това и трудно устояват на изкушението. Невинаги е от липса на любов. Просто природата им е такава. Лесно губят интерес и го търсят на друго място. Близнаците също така са известни с колебливостта и нерешителността си. На единия ден може да ви обожават, а на следващия да се отнасят с вас с пълно безразличие. Твърде непредсказуеми са.

Везни

Везните мразят да са сами. Изкушението да изневерят идва в моменти, в които половинките им са твърде заети с техните си неща. Везните искат партньор, който да им дава цялото си внимание. Само за миг да не получат онова, от което имат нужда и обръщат погледа си встрани, понякога само за да направят напук.

Подобно на Близнаците Везните също са нерешителни. Трудно правят важни крачки в живота си. Обикновено трябва да се чувстват подтикнати и стимулирани от другите, за да предприемат стъпката.

Социални са. Обичат да контактуват с други хора. Харесва им да са център на внимание и им се получава без да полагат особени усилия. Просто е в природата им. Затова и лесно откриват интимни партньори.

Везните имат една обща характерна черта. Те предпочитат да избягват конфликтите. Ако се чувстват притиснати в отношенията с партньора, те се свиват в черупката си и търсят утеха на друго място. Често обвиняват партньорите си за своите изневери, търсейки причината в тях, не в себе си.